~>To-m-m!<~ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Chci se zeptat ohledně hry : Need for speed : Most wanted , když jedu nějaký závod tak po chvilce jede po mě asi čtyři policejní auta a pořád do mě nabourávají... a to je docela na hov** když mě otočej před cílem a někdo mě hned předjede a takhle každý kolo a dokola ... Mam si koupit new auto? nebo co mam s tim dělat?... předem děkuju za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 zahrej si radeji Juiced 2 - je to lepsi hra ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regedo Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 on chtěl pomoc s nfs most wanter ne doporučit hru :O no prostě se nějak musíš pokusit dojet do cíle, a jak říkáš vylepši auto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~>To-m-m!<~ Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 aha,tak to mě teda nebaví :-) , zkusim jinou hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charli24 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 m!<~;660212']Chci se zeptat ohledně hry : Need for speed : Most wanted ' date=' když jedu nějaký závod tak po chvilce jede po mě asi čtyři policejní auta a pořád do mě nabourávají... a to je docela na hov** když mě otočej před cílem a někdo mě hned předjede a takhle každý kolo a dokola ... Mam si koupit new auto? nebo co mam s tim dělat?... předem děkuju za odpoveď.[/quote'] Určitě, nový auto a nebo skusit zvětšit výkon motoru. víc neporadím musíš mít pevný nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 no ja som bol tiez riadne zaseknuty....stale mi uchodili aj UI, tak som kupil nove auto...vytunil a zase som mal na cas pokoj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExiMoR Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Ti lepší si stáhnou cwcheat a aktivují v nfs dumb ai mod (nebo tak nějak) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Zabývej se Heat levelem.Ten se ukazuje nalevo hned vedle mapy.Musíš ho co nejvíce nížit,protože platí "Čím větší level,tím více policajtů."Např 4 už je docela dost.Snížt můžeš úpravou vzhledu auta,nebo nejlépe koupit nové,čímž se ti heat dá úplně n nulu :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Policajtům stejne neujedes protoze jakmile si vylepsis auto tak oni jsou porad stejne rychly jak ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~>To-m-m!<~ Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Děkuji všem za komentáře,moc mi to pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Policajtům stejne neujedes protoze jakmile si vylepsis auto tak oni jsou porad stejne rychly jak ty nene...jsou rychlejší... sem měl ten skyline a valil sem si 370 a kolem mě ten cajt profrčet snad 400 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.