tedysek Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 čau mam hru dost poskrabanou a nejede tak si ji chci nechat vybrousi a chci se zepatat v jakem jrc v brne maji tu brousicku??a je to an pockani??nebo mi navrhnete jine obchudky s tou brousickou ktere sou an pockani ale hlavne v brne diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Hele já bych to neřeši. Jednodušejc a levnějc tě vyjde stáhnout si jí někde z netu a použít ten seriák co k ní je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 a jak to amm udelat kdyz nemam flashli xko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reavers Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Napiš JRCčku na mail a zeptej se kde jí mají. Někde v ňaké prodejně po Brně jí maj na 100%... Jinak cena toho zbroušení se hejbala kolem 40-60kč, nevím jak je to teďka:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Když jsem sháněl někoho na opravení GoW 2 tak jsem jim psal a řekli mi že disky posílají do Prahy...Nakonec jsem to poslal do playcentrum a za 5 dní jsem to měl zpátky jako nové...Ale pokud to chceš jen na počkání tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 napsal jsem uvidime:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
čau mam hru dost poskrabanou a nejede tak si ji chci nechat vybrousi a chci se zepatat v jakem jrc v brne maji tu brousicku??a je to an pockani??nebo mi navrhnete jine obchudky s tou brousickou ktere sou an pockani ale hlavne v brne diky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.