skolni.flakac Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Zdravím. Koupil jsem si HDD, má krabičku a všechno v ní. Jen ten disk je jaksi v pr...... . Dá se někde sehnat nová "náplň". Stačila by mi 20GB nebo případně i 40. Poraďte PLS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 xbox umi cist jedine disky o velikosti 20,60,120 (a ted i 250GB ... aspon ty new elite to budou umet ;) ) takze si sezen bud nejakej disk... myslim ze volnejch 20 je tu dost ten vraz do krabicky naformatuj v xku a mas to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 a kde bych teda ten novej disk sehnal? Nemel bys nejakej link nebo treba prodejce? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 nebo mi aspon poradte, jak ho mam naformatova a tak aby mi koupenej disk chodil v xboxu. hledam tu na forku a nenašel jsem o tom nic:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Co este potrebujes? http://www.xbox.com/sk-SK/hardware/x/xbox360harddrive/default.htm http://www.xbox.com/sk-SK/hardware/x/xbox360harddrive120GB/default.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 no možná se naučit číst. Psal jsem, že potřebuju náplň = POUZE HDD do noťase. Ten už mam. TeĎ ještě hledám jak to správně naformátovat, aby to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Sorry, ale ja ti nerozumiem...co to vlastne mas a co to vlastne chces robit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 AHA :D mam krabičku na HDD k xboxu, a mam samotnej HDD, ten ale je normálka k noťasu a ne k xboxu. Je to Hitachi s označením HTS541020G9SA00 a potřebuju ho udělat tak aby šel do xboxu. celkem pochopitelné ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Pochopitelne je kupit normalne funkcne HDD urcene do X360 a nebudes mat ziadny problem...ver mi :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 ty vole. kdybych chtěl slyšet nějaký kecy, tak du za tátou. pokud mi nedokážeš poradit, tak nepiš. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Prepac, ak som ta urazil....ale chcel som ti naznacit, co je ovela jednoduchsie, ako nieco kupit a potom mat s tym este dalsie problemy....to ta "tata" nikdy neucil? P.S. vidim, ze ostatni clenovia sa velmi nehrnu ti radit v tomto tvojom zbytocnom probleme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 AHA :D mam krabičku na HDD k xboxu, a mam samotnej HDD, ten ale je normálka k noťasu a ne k xboxu. Je to Hitachi s označením HTS541020G9SA00 a potřebuju ho udělat tak aby šel do xboxu. celkem pochopitelné ne Topic jak na to je tady, ale co sem koukal, Hitachi disk ti asi bude k nicemu http://console-forum.net/showthread.php?t=43846 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 sakra k tomu je potřeba nějakej box nebo co :( to nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Zdravím.
Koupil jsem si HDD, má krabičku a všechno v ní. Jen ten disk je jaksi v pr...... . Dá se někde sehnat nová "náplň". Stačila by mi 20GB nebo případně i 40. Poraďte PLS.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.