skolni.flakac Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Odesláno Září 6, 2009 Zdravím. Koupil jsem si HDD, má krabičku a všechno v ní. Jen ten disk je jaksi v pr...... . Dá se někde sehnat nová "náplň". Stačila by mi 20GB nebo případně i 40. Poraďte PLS. Citovat
0 suchac500 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Odesláno Září 6, 2009 xbox umi cist jedine disky o velikosti 20,60,120 (a ted i 250GB ... aspon ty new elite to budou umet ;) ) takze si sezen bud nejakej disk... myslim ze volnejch 20 je tu dost ten vraz do krabicky naformatuj v xku a mas to ;) Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 6, 2009 a kde bych teda ten novej disk sehnal? Nemel bys nejakej link nebo treba prodejce? Dik Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 7, 2009 nebo mi aspon poradte, jak ho mam naformatova a tak aby mi koupenej disk chodil v xboxu. hledam tu na forku a nenašel jsem o tom nic:( Citovat
0 trezzor Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Odesláno Září 7, 2009 Co este potrebujes? http://www.xbox.com/sk-SK/hardware/x/xbox360harddrive/default.htm http://www.xbox.com/sk-SK/hardware/x/xbox360harddrive120GB/default.htm Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 7, 2009 no možná se naučit číst. Psal jsem, že potřebuju náplň = POUZE HDD do noťase. Ten už mam. TeĎ ještě hledám jak to správně naformátovat, aby to jelo Citovat
0 trezzor Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Odesláno Září 7, 2009 Sorry, ale ja ti nerozumiem...co to vlastne mas a co to vlastne chces robit? Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 7, 2009 AHA :D mam krabičku na HDD k xboxu, a mam samotnej HDD, ten ale je normálka k noťasu a ne k xboxu. Je to Hitachi s označením HTS541020G9SA00 a potřebuju ho udělat tak aby šel do xboxu. celkem pochopitelné ne Citovat
0 trezzor Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Odesláno Září 7, 2009 Pochopitelne je kupit normalne funkcne HDD urcene do X360 a nebudes mat ziadny problem...ver mi :cheesygrin: Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 7, 2009 ty vole. kdybych chtěl slyšet nějaký kecy, tak du za tátou. pokud mi nedokážeš poradit, tak nepiš. děkuji Citovat
0 trezzor Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Odesláno Září 7, 2009 Prepac, ak som ta urazil....ale chcel som ti naznacit, co je ovela jednoduchsie, ako nieco kupit a potom mat s tym este dalsie problemy....to ta "tata" nikdy neucil? P.S. vidim, ze ostatni clenovia sa velmi nehrnu ti radit v tomto tvojom zbytocnom probleme. Citovat
0 p.a.c.o Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Odesláno Září 7, 2009 AHA :D mam krabičku na HDD k xboxu, a mam samotnej HDD, ten ale je normálka k noťasu a ne k xboxu. Je to Hitachi s označením HTS541020G9SA00 a potřebuju ho udělat tak aby šel do xboxu. celkem pochopitelné ne Topic jak na to je tady, ale co sem koukal, Hitachi disk ti asi bude k nicemu http://console-forum.net/showthread.php?t=43846 Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 7, 2009 sakra k tomu je potřeba nějakej box nebo co :( to nemam :( Citovat
Otázka
skolni.flakac
Zdravím.
Koupil jsem si HDD, má krabičku a všechno v ní. Jen ten disk je jaksi v pr...... . Dá se někde sehnat nová "náplň". Stačila by mi 20GB nebo případně i 40. Poraďte PLS.
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.