mata Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Pri prehravani pisnicek se mi iphone vypnul a od te doby se mi nepovedlo ho zapnout... na uvodni obrazovku s jablkem se dostanu jen kdyz ho zapnu kdyz je v nabijecce, itunes ho nevidi, k restore se dostanu pouze pres DFU mode (nejdriv 10s home a power pak asi 20s home) extracting software dobehne a pak to ztrati komunikaci s iphonem.. z leveho sloupce uplne ten "iPhone" zmizne pak to pise preparing iphone to restore tohle se vubec neudela a hodi to chybu 1601 restore sem zkousel na vic fw co mam stahnute, uz asi 2 hodiny tu chybu googluju a nikde sem nenasel nic co by evidentne nekomu pomohlo, zkousel sem to na dvou pocitacich (oba XP) tak se tady zeptam jestli to nekdo uz vyresil aby napsal jak..dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Pri prehravani pisnicek se mi iphone vypnul a od te doby se mi nepovedlo ho zapnout... na uvodni obrazovku s jablkem se dostanu jen kdyz ho zapnu kdyz je v nabijecce, itunes ho nevidi, k restore se dostanu pouze pres DFU mode (nejdriv 10s home a power pak asi 20s home) extracting software dobehne a pak to ztrati komunikaci s iphonem.. z leveho sloupce uplne ten "iPhone" zmizne pak to pise preparing iphone to restore tohle se vubec neudela a hodi to chybu 1601 restore sem zkousel na vic fw co mam stahnute, uz asi 2 hodiny tu chybu googluju a nikde sem nenasel nic co by evidentne nekomu pomohlo, zkousel sem to na dvou pocitacich (oba XP) tak se tady zeptam jestli to nekdo uz vyresil aby napsal jak..dekuju Pokud to takhle zjevne blbne a delas vsechno dobre, tak je mozne ze se normalne porouchal.. (napr. motherboard..) Pokud je v zaruce, tak ho hod na reklamacku a pokud ne, tak ho dej do servisu a aby ti nabidli cenu, zakolik by ti to opravili. Pokud se s nim neco stane jen tak z niceho nic, tak je to divny. Kdyz by se to stalo pri nejakem procesu tak se to da pochopit (spousteni aplikace, zmena nastaveni atd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 http://www.google.cz/search?hl=cs&safe=off&client=opera&rls=cs&hs=tA4&q=1601+itunes&btnG=Hledat&lr= .. mel jsem neco podobneho.. pomohl jiny PC, nekomu pomuze jen jine USB.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 http://www.google.cz/search?hl=cs&safe=off&client=opera&rls=cs&hs=tA4&q=1601+itunes&btnG=Hledat&lr=.. mel jsem neco podobneho.. pomohl jiny PC, nekomu pomuze jen jine USB.. nj to sem presne v tom googlu mel ted dlouho... no jeste skusim treti pocitac jinak uz nevim co stim hh tak nic.. tak z reklamacky mi to vratilo protoze sem ho mel trosku odreny, v servise rekli ze je poskozena Zakladni Deska, ktera se neda samotna sehnat takze z toho mam tezitko parada no :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts