fany0 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Zdravim vcera jsem si stahl hru,dneska si chci zahrat a pise mi to The copiright protection information is invalid (80029513), Co se s tim da delat. Dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 zkus ji stáhnout znova jestli to bude dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Nebyla nahodou tato hra stazena uz mezi 5 uzivateli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany0 Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 To je mozny,mam to od jinyho uzivatele.To teda nepujde nikomu,nebo co s tim ted. Nebyla nahodou tato hra stazena uz mezi 5 uzivateli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Jedine si bude muset nekdo ten ucet deaktivovat ale to asi neudela kdyz jsi hru zaplatil. Mozna to na tu hru nebude mit vliv a pojede mu ale fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gulfstrem Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 ahoj nejde náhodou o ten můj burnout, pokud jo, tak napiš a zkusíme to vyřešit ještě mně napadá, jestli sis před stažením vytvořil v PS3 nový účet a přes ten to pak stáhnul. Ten pak nesmíš smazat, jinak ti to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Zkousel jsi hned tu prvni radu? Pokud ne, tak to udelej, byt zni nelogicky. Proste na PSN dej znovu stahnout tu samou hru (nemusis ji odinstalovavat, nic) a jak se zacne stahovat, tak muzes zas hned stahovani vypnout. Pote ji zkus spustit znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany0 Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Diky za rady,uz jsme na to prisli nejspis,jak pise gulfstrem mam od nej hru,ale smazal jsem jeho ucet a to se nema.Jinak dopadnete jako ja. GULFSTREM poslal jsem ti PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 I kdyz jsi ten ucet smazal, tak ho prece porad muzes vytvorit znova - potom bude hra zase fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fany0
Zdravim vcera jsem si stahl hru,dneska si chci zahrat a pise mi to The copiright protection information is invalid (80029513), Co se s tim da delat. Dekuji za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.