SmartinS Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Co říkáte na tyhle nové závody? Máte je? Existuje demo? Bude to asi pro nfs shift největší konkurence co říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 stáhl jsem si pozvánkové demo a je to hovadina, auta plavou a divně reagují na změny pohybu, například když brzdíte do zatáčky a projíždíte jí v 80km/h tak volant se drží skoro pořád rovně a pak najednou za několik vteřin se natočí úplně..prostě mi to celé nesedělo a grafika také nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Co říkáte na tyhle nové závody? Máte je? Existuje demo? Bude to asi pro nfs shift největší konkurence co říkáte? Konkurence?:DOMG všichni říkají že je to ta nej hovadina ,takže asi tak z NFS to nemůže soupeřit.... Viděl jsem na vlastné oči jak se to hraje a musím říct že je to dost nic moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 je to rozhodne o neco lepsi nez Ferrari Challenge ktery me moc nebavilo. Hlavne sem rad ze zmiznul ten otravnej efekt zapadu slunce. jinak rizeni v te betě jeste neni uplne doladeny a plna verze je pry o neco lepsi nez beta (dojmy z GTPlanet). Grafika samozrejme neni zadny GT5 ale o to tady nejde.. naopak v cem GT jasne prekonavy sou zvuky ktery sou proste paradni! Pockam si na Shift a uvidim kterou si odnesu domu EDIT: kod na betu mas tady http://www.system3beta.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Že to bude konkurence jsem četl. Kde jste stáhli to demo? Já osobně bych si koupil raději toto. EDIT: A jak mám tu betu dostat do ps3? A co to ta beta znamená je to vůbec zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 vyplníš to co ti kolega poslal a vyjede ti kód který pak podle návodu který ti rovněž vyjede zadáš do PS3 a stahuješ beta verze není finalní verze produktu tudíž je možné že bude oproti prodejní verzi změněna, viz řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Stáhnul jsem to a máte pravdu je to blbost ty auta plavou ze strany na stranu a je tam jenom multiplayer.HRŮZA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 tak supercar už se dá na ebay koupit, rozhoduji se jestli zbytečně vyhodit peníze při čekání na GT5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Já si počkám na gt5 už teď vím že to bude nejlepší závodní hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Tohle nemá s GT nic společnýho, tohle je arkáda jako prase :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 arkada? vypni si asistenty.. a hlavne je k tyhle hre volant primo nutnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Tak to asi jo. Podlemě ta beta nemá smysl plná verze bude určitě dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.ferrari Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Mě se ta hra líbí hlavně je tam hodně možností pohledů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Má někdo tuto hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.