munkiki Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Ze hry world of warcraft jsem natočil par videí podívejte se snad se vám budou líbit:roll: jsou ze serveru anathema pokud ho někdo znáte hrál jsem na něm hodně velkou dobu:cheesygrin: Pro server Anathema a cely MaM Projekt World of Warcraft boss Anathema Piraňa Alíkožravá(Anathema server) WoW Pirátský poklad Pirates treasure part 1. WoW Pirates treasure part 2. WoW AB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Pěkný videa občas sem se i zasmal :D Na anathemne hraju ale asi tam skoncim.. Jelikoz furt votravujou s wipe mam tam 80 DK s dost slusnym eq a jestli o nej prijdu tak tam fakt koncim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 jj je to velká škoda bylo to fajn might and magic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Tady jsou další videa:cheesygrin: <h1>Illidan raid Anathema video Anathema Warsong Gulch PvP World of Warcraft Anathema video Anathema Arathi PVP PART 1 Anathema Arathi PVP PART 2 </h1> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Hele jeste bych se zeptal kdyz je tu ten topic . Na anatheme se fakt zaclo mluvit o ruseni DK takze o nej asi fakt prijdu jinak jakej mas nick postavy za kterou hrajes ? Kdyztak mi ho posli prez pm. A jeste dotaz jestli neznas nakej fun nebo instant 80 s wotlk na 3.1.3. nemam uz cas ani chut zacit expit na anathemne od zacatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 já jsem měl 4 postavi prista 80LVL JUANI, huntera 80LVL VELIS, huntera 80LVL TAZEE a rugua 80LVL HELIOS a oni to určitě nezruší pokud to není važna nějaká chyba na serveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Mno právě oni to budou mazat lidem co nemaj na acc dalsi postavu na lvlu vyssim jak 55 ... jinak mam pocit ze sem te videl prodavat naky itemy na shopu (za postavu helios) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 jo je to možní musim si nějak vydělat na živobytí:) já doufám že to mazat nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Tak jak se vám líbí moje videa8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 munkiki pridej si me na icq 554278755 :-) neco potrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 hrál jsem tam do asi 40lvl...než ti ignoranti vymysleli že bude wotlk...(40 lvl za asi 4 hodiny played) a abych nebyl OT tak pěkný videa x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 hrál jsem tam do asi 40lvl...než ti ignoranti vymysleli že bude wotlk...(40 lvl za asi 4 hodiny played)a abych nebyl OT tak pěkný videa x) wotlk tak to je zase dobry že tam dali:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Toje tady tak málo wow fanoušku?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.