AlexXx Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Čau. Applu už mám pokrk, ale to je jedno. Když jsem přeskládával počítač, tak jsem přeskládal i muziku kde jsou skladby. Tak jsem to v Itunes všechno smáz a dal jsem tam složku vybrat kam sem dal všechnu hudbu. Ve většině albech se mi objeví některé písničky 2x. Jak je to možné?! Nevíte jak se s tím vypořádat? Nebo to mám mazat každé zvlášť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Jo, pridal jsem tam i slozku iTunes, ktera se ve tve hudebni sbirce evidentne vytvorila.. Stalo se mi to same. Smaznul jsem vse z itunes (ctrl a & del), pak jsem najel do slozky, kde mam sbirku, dal jsem ctrl a a drzel jsem ctrl a odznacil jsem slozku iTunes a mozna jeste nejakou (spis uz zadnou :lol:) a pak jsem to znova pretahl do iTunes a bylo to ok. Kdyz mas Applu pokrk, tak ho nepouzivej.. snad te nikdo nenuti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Jo, pridal jsem tam i slozku iTunes, ktera se ve tve hudebni sbirce evidentne vytvorila.. Stalo se mi to same. Smaznul jsem vse z itunes (ctrl a & del), pak jsem najel do slozky, kde mam sbirku, dal jsem ctrl a a drzel jsem ctrl a odznacil jsem slozku iTunes a mozna jeste nejakou (spis uz zadnou :lol:) a pak jsem to znova pretahl do iTunes a bylo to ok.Kdyz mas Applu pokrk, tak ho nepouzivej.. snad te nikdo nenuti.. Aha. No to ke pěkný, ale pokaždé mi to udělá některých písniček kopii. Jinak nemůžu protože mám Nike+ a je to jediný proč se u toho držím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.