Spoon Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Zdar kamos mi naschval zahesloval Iphone a dal tam naky nesmyslny heslo kreten jeden :angry: a potrebuju se ted toho nak zbavit nebite jak na to?diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Restore nebo restone nevím jak je to tam napsaný kua :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 hi^;661208']Restore nebo restone nevím jak je to tam napsaný kua :D urcite Restore:) mame tu na foru naky navod? Edit:to se dela pres Itunes ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Pripoj k iTunes a dej restore, pokud nepomuze, tak Shift+Restore a prehrani firmware a znova udelat JB, pokud ani tohle nepomuze, tak DFU mod.. Kazdopadne ke kazde variante + kamosovi rozkopat drzku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Pokud vím tak by měl iTunes nahlásit že to nejde, protože je iPhone zamknut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 V tom pripade DFU mod.. v nem nic iTunes hlasit nebude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Máš-li na něj záručák, měli by ti ho přehrát v servisu... ale vysmějou se ti. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Máš-li na něj záručák, měli by ti ho přehrát v servisu... ale vysmějou se ti. :lol: Prosimte, jeste to tam ti profici jak je znam vemou na reklamaci a bude to tam mit mesic!.... Jak radil anonym.... nevyjimaje posledni vety v prvnim jeho postu :D Nebo jeste jednoduseji, zavolej mu z pevny a zeptej se ho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 jj do servisu fakt ne,budu na to cekat rok,si tu najdu navod nebo nekde jinde zda tu neni a mam to za hodku hotovy,jinak diky za rady udelam ten DFU muzes lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Stačí Restore, já už jsem si taky zamknul iPod a nic mi to nehlásilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.