Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

hraní on-line a playstation store

plast88

Otázka

chci se zeptat na jednu věc. pokud chci hrát po síti tak potřebuju být přihlášen nebo registrován v play station store?? pokud ne tak ok ale pokud ano jak na to?? najedu na playstation store dám založit účet. napíšu iniciály a datum narození, hodí mě to na další stránku a pak PROBLÉM!!! chce to po mě id, mail a nějaké heslo??? nevím co mám zadat. svůj mail?? a co to heslo? dál jsem se nedostal ani prd!! takže co s tím??? jak se registrovat na tom store abych mohl hrát, stahovat atd?? moc děkuju za info ale já prostě nevím jak dál a ani nikdo z okolí mi neporadil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

PS store je jen služba. Ty se potřebuješ registrovat na PSN (Playstation Network), id = email zadej tvůj email a heslo, které budeš používat(myslím že musí mít min. znaku a aspoň jednu číslici) dál už to snad pochopíš. Pokud by jsi měl problém, tak v tutoriálech je možná návod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu