Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak vydelavat, poradte?

emosss

Recommended Posts

ahoj vsem jelikoz flashovani psp mi uz moc nevynasi( max. 2 do tydne ) tak hledam i dalsi zpusob jak vydelavat.... pls poradte mi, slysel sem neco o tech klikackach atd ale nwm esli si de prachy poslat na ucet, je este naka dalsi moznost vydelavani? hodne sem dobrej na slohhy:D jinak naka prace na netu je? ja nwm co treba ( delani v http atd...) jinak este striham videa...

:

davam thx za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale jsou takoví, co zaměstnají..jen musíš opustit počítač a trochu se snažit :)

snazit? prolezl sem vsechny bary, hospody, zmrzliny, cukrarny, i to roznaseni letaku, vsechno chtej nad 18 let a treba 3x tejdne dopoledne( mam skolu od 7) taze stavam v 5 a fakt ve 4 nebudu roznaset letaky za 50 kc.... jestli tohle neni snaha tak nwm:D

Odkaz ke komentáři

Jestli umis delat flasch a mas malo zakazek zacni delat treba tuning ci servis PSP ... vymenu displaye , podsviceni tlacitek , vyrez zadnich dvirek a vymenui za plexi sklo .... jestli si na to troufnes a ses alespon trochu sikovnej rozhodne ti to neco hodi .... hod si nekam na net , treba tady na forum reklama Tuning a servis psp a uvidis kdo bude mit zajem :D

Odkaz ke komentáři

Jestli umis delat flasch a mas malo zakazek zacni delat treba tunig ci servis PSP ... vymenu displaye , podsviceni tlacitek , vyrez zadnich dvirek a vymenui za plexi sklo .... jestli si na to troufnes a ses alespon trochu sikovnej rozhodne ti to neco hodi .... hod si nekam na net , treba tady na forum reklama Tuning a servis psp a uvidis kdo bude mit zajem :D

to by nebylo spatny, delam autotronika a za mesic sem se naucil docela luxusne pajet( skod aze sme to neumel kdyz se mi rosekal ipod:( ) k tomu servisu: potrebuju co? je mi jasny ze naradi ale kdyz by nekdo chtel dejme tomu napajet ledky tak by si je zaplatil on ... takze vlastne by mi to prislo na kousky a ja to slozil. neni spatnej napad:)

Odkaz ke komentáři

to by nebylo spatny, delam autotronika a za mesic sem se naucil docela luxusne pajet( skod aze sme to neumel kdyz se mi rosekal ipod:( ) k tomu servisu: potrebuju co? je mi jasny ze naradi ale kdyz by nekdo chtel dejme tomu napajet ledky tak by si je zaplatil on ... takze vlastne by mi to prislo na kousky a ja to slozil. neni spatnej napad:)

dela se to jak napsal K.R.E.K ... dulezity je u toho aby si mel nastudovany nejaky tutorialy a zatim se nepoustel do vlastnich uprav ... jak rikam duplikace je zaklad podnikani ... takze nekoho duplikuj najdi si treba pres googl nejaky podrobny tutorial , seznam potrebnych soucastek a podrobny postup tim se nejvic naucis :D Nepoustel bych se do nejakych slozitosti ze zacatku :D zacal bych treba jen servisem PSP ... jestli mas na ebay ucet tak tam sezenes nahradni dily za slusny penize... a u servisu se alespon naucis jak psp rozebrat a opet slozit ... ale opet pouzivej nejaky tutorial aby si vedel jak to udelat...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu