Cratos1 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Zdarec. Cca od poloviny hry se mi stává, že mi občas na vteřinu zamrzne obraz. Hraju z HDD na FULL HD. Má s tim někdo nějakou zkušenost. Jinak všechny hry jdou v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Mě se to chvili taky stávalo, ale nevim proč pak to zase přestalo, nejsem si úplně jistý čím to je, možná když hraješ delší dobu. Každopadně jestli maš možnost nainstaluj na hdd a mělo by být po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 jj toto se mi stavalo taky predpokladam ze je to neoriginalni hrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Dík. Už jsem to dohrál, ale zajímalo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Cau lidi, dnes jsem si poprve zahral bioshock a muzu rict ze to je proste luxusni hra...neni co dodat, no ale mam tu mensi problem kdyz potkam Big Daddyho tak proste chcipnu :D hraju to na medium, neni neaky navod jak se mu vyhybat?on me vzdy neak zpomaly a pak se neuhnu...a pokud nemam dostatek leciva tak to je vriti jeste vic...a dalsi dotaz kde se daji za Adam koupit dalsi sloty na plasmidy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 pokud vím neutočí na tebe když ty neutočíš na něho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Shodou náhod to taky dneska hraju poprvý, ale moc mě to zatím nechytlo. Big daddyho zabíjím tak, že ho stunuju electro šokem a střílím do něj brokovnicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 aha,no to ja ho sokem zabijet nemuzu,mam jen telekinezy a ohen...nemuzu najit automat na dalsi slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 aha,no to ja ho sokem zabijet nemuzu,mam jen telekinezy a ohen...nemuzu najit automat na dalsi slot to najdes postupem casu..a je pravda ze obtiznost je i na medium proti big daddymu tezka...jinak on sam na tebe nezautoci kdyz ho nechas..ale potrebujes adamy takze ho zabijet musis(kdyz ma u sebe tu pipku:D )btw tu holku zahran nezabijej ji...vyplati se to vic:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 jj vzdy dam jen Rescure nebo jak to je az budu hrat znova budu harvestrovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palcak_cz Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Nejlepší finta na zabití BD - Najdi si nějakej malej předmět kterej se na hodit pomocí telekineseze... nastřilej na něj proximiny... a pak to hod na BD... ubere mu to alespon 60% A je uplny jedno jestli Sister budeš harvestrovat nebo je zachraníš... vyjde to uplně na stejno... (když zahraníš je tak ti ta mařka da nějakej bonus včetně Adam)... jedinej význam to ma na konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 aha a prosim co jsou to y proximidy ?na to jsem jeste asi nenarazil zabil jsem teprve 2.BD pokud nepocitam tu 1.little sister bez BD (jestly mem chapete :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 To jsou takový zelený přichitávající se miny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 No tak hotovo ted jsem uplne v koncich narazil jsem na toho lepsiho BD a toho pomalu ani nezranim :( neakej typek tam hazi bomby tak se pokousim pomoci telekineze je brat s trefit ho ale to mi neak nejde a ani brokovnici nebo thomsonem neubiram pomalu nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palcak_cz Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 No tak hotovo ted jsem uplne v koncich narazil jsem na toho lepsiho BD a toho pomalu ani nezranim :( neakej typek tam hazi bomby tak se pokousim pomoci telekineze je brat s trefit ho ale to mi neak nejde a ani brokovnici nebo thomsonem neubiram pomalu nic :( V jaké lokaci vubec seš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Chlapi, ved su na nete navody (napr. ign.com), a netreba zabudat ani na youtube.com, tu si najdite videa z hrania. http://guides.ign.com/guides/793105/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 A je uplny jedno jestli Sister budeš harvestrovat nebo je zachraníš... vyjde to uplně na stejno... (když zahraníš je tak ti ta mařka da nějakej bonus včetně Adam)... jedinej význam to ma na konci Bullshit, jedno to neni. Za prve mas ruzne konce Za druhe, kdyz je vsechy zachranis, dostanes nemaly ajch 50G nebo kolik Za treti, pri zachrane ziskas mene adama, ale kdyz je budes zachranovat, tak pak dostanes spesl plasmid Hypnotize Big Daddy, coz je pri vyssi obtiznosti ke konci hry k nezaplaceni - tenhle plasmid musis i kdyz chces dostat ten ajch Tonic Collector, nebo jak se to jmenuje, musis nasbirat asi 53 plasmidu a tonicu Takze jedno to neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 V jaké lokaci vubec seš? Myslim ze to je neptune bounty proste ta kapitola po medical pavilion a hned na zacatku te kapitoly jsem potkal too lepsiho BD toho uz jsem zdolal ale hned potom se tam obevil dalsi :( a to uz je problem protoze snim pribehnou alspon 4 splinteri :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Vyplatí se je zachraňovat, protože asi za každé 3 zachráněné sestry Ti pošle dárek, v kterým je 200 ADAMu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palcak_cz Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Vcera sem dostal na bioshock chut... tak sem si zahral s posledního savu... to kolo jak stím reaktorem... jak se tam skládá EMP bomba... a nastrilel sem na na schody asi 10 šipek stím lanem... a ke konci hry na mě neběhli 3 BD... chvilku sem bojoval a pak sem to zamaslíl vlezl do ventilace pak došli naboje tak sem si hrdinsky dal posledního hasákem... (HARD) minimalně 20 minut Tak pokud tam maš nějaky nepřátele tak bys už měl mít plasmit hypnostize big daddy... to bys ho nejdřiv nechal at je zmlati a pak ho dorazil... jestli ne... tak maš zatim možnost jen ty proximiny jak sem psal, nebo Armor P bullets...(ikonka šedých náboju) skus jeste hacknout nějaky boty... snad ti to pomuže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Helejte bioshock mam na pc a skoncil sem v ty casti jak dostanete nakou tu otravu a nevim tam co dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Já jsem se na Bioshock hrozně těšil, hrál jsem ho na PC, ale daleko jsem se nedostal, hrozně jsem se bál :) Ta atmosféra je tam tak hutná a děsivá, že jsem to prostě vzdal. Teď se možná odhodlám zkusit to znovu na Xboxu, určitě to za to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Mě to právě nepříde tak strašidelná jako nanpř resident evil 1-4(hlavne 1 u ty kdyz sem byl mensi tak sem sral i ušima :D ) Tohle je hlavně o akci pro mě nejlepší střílečka co sem kdy hrál. jinak big dadyho sem vdycky skosil elektřinou a granatometem nebo telekinezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Big Daddyho jde taky jednoduše rozstřílet. Electro boltem ho zastunuješ a rychle mu střelíš do palice brokovnicí, takhle to pořád opakuješ a přitom si doplňuješ zdraví, je to celkem easy. Hrál jsem to na medium. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Bioshocka jsem hrál před časem na PC a byl jsem unešenej. Super atmosféra, grafika, no prostě celkově zábava a hratelnost. Jo a všechny Little sisters jsem harvestoval. Teď hraju na XBOXu a zkouším to jinak. Little sisters zachraňuju a připadá mi, že se to vyplatí víc. Díky dárkům co občas dostanete, seciálním plasmidům a tak. Ale jen se mi to zdá, nebo je XBOX verze ochuzená o skákání ? Já vím, není to nic extra důležitýho, ale přesto na PC jsem se občas někam dostal díky skokům, ale na XBOXu se umím jenom skrčit :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.