micro sd Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 čau mam psp asi 3 tejdny a mam praskle displej(ani se neptejte jak se to stalo) tak nwm má tu nekdo skušenosti nebo tak? co je lepší mam si ho nechat opravit u sony?nebo to mam udelat doma? nevíte kolik to stojí když to chci opravit normálně aby mi nespadla záruka? vim že mi to nevyreklamujou protože když řeknu že sem to měl v kapse tak tam je stejně ulomenej kousíček krytu u tlačítka select tak poradte pls co mam delat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Servis elvia s.r.o , zanes to tam i se zarucakem , daj ti novy kus za 3010,- a dojde ti to az domu na dobirku . Cena je konecna vcetne posty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micro sd Odesláno Září 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 kde to je? sem z jižních čech jako že mi daj nový psp (jen psp bez příslušenství) za 3010,- a záruku mam pořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Oni to nespravuji , je to original sony servis , poslou to na slovensko a s tama ti poslou novej kus . Tak to funguje pokud se jedna o nezarucni opravu , jeden pan to takhle u me reklamoval . Samozrejme s novym kusem budes mit novou zaruku . Sidli v Praze , najdi si je na firmy.cz Ano staci jen hola konzole bez niceho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micro sd Odesláno Září 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 donesu jim rozbitý psp se zárukou oni si ho vemou a pak mi za 3010Kč příde nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Presne tak , vsak jim napis maila , servis@elvia.cz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 donesu jim rozbitý psp se zárukou oni si ho vemou a pak mi za 3010Kč příde nový? Jestli je to tak je je to na nic no..:cry: Radši bych koupil nový display.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micro sd Odesláno Září 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 nojo ale záruka je v haji asi bych si to nechal poslat nový ale je tu problém co když tam bude větší fw než 5.03? budu v ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micro sd Odesláno Září 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Když jim napíšu že tam chci menší než 5.03 tak mi tuplem pošlou vyšší protože jim bude jasný proč to chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 pokud si display chces vymenit sam, tak ti muzu sehnat display, ale jinak te vyjde lip koupit nove psp a toto kolem 2000-2500 prodat. display se da sehnat za 1300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micro sd Odesláno Září 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 určite bycgh si ho nechl vymenit ale jedinej problem je fw bude tam určitě 5.50 nebo proste vyšší než 5.03 a nejsem na tom tak dobře s penezma abych si kupoval umdčka za 1000Kč ty to prej vyměnuješ odkud jsi?(kraj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 muzu ti to vymenit i ja... napis mi PM. sem schopny si sehnat nahradni dil a udelat ti to, ale prijdes o zaruku ktera jak ses bavil o zmene softu je stejne k nicemu. pisni mi PM. po icq more info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micro sd Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 jinak nevíte nekdo pls nákej návod jak vymenit displej na psp 3000 (hledal jsem ale našel jsem návod jen na fatka a na slimka)nejlepší by byl videonávod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 slimko a 3000 je to same... a nevim proc ses nezeptal me kdyz psp i servisuju a display taky chces odeme :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micro sd Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 slimko a 3000 je to same... a nevim proc ses nezeptal me kdyz psp i servisuju a display taky chces odeme :lol: napisu ti na pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.