palos Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 zdar kámoš má gold prej na 12 měsíců alle neví jak ho aktivovat. nikde jsem to tu nenašel. poradíte prosím někdo jak to aktivovat?? thx vás nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Prostřední tlačítko (to největší), posléze levým analogem najedeme na poslední záložku ůplně vlevo, no a potom opět levým analogem (můžeš i na d-padu) ladně přejdeme na položku Redeem Code. V něm potom naťukáme kód... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Září 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 diky, uvidim jestli se podari dyztak to pak tady edituju:D dyztak radte i nekdo dalsi;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 a pokud treba pomalu pise tak muze gold aktivovat i na strankach xbox ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Září 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 tak kamarádovi to nejde..:D nenašel by se tu někdo kdo by to popsal opravdu podrobně aby to pochopil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 víc to podrobněji popsat nejde...to bude asi kamrádem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Září 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 víc to podrobněji popsat nejde...to bude asi kamrádem no on říká že se mu tam nevejde kod a kdyz to da do jiny kolonky ze tam to zase nejde boco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 1. www.xbox.com (pokud bude cesky, nastavit US nebo UK to je jedno) 2. v horní části je černá fotka, klik na to 3. Sign In 4. vyplnit a přihlásit se 5. Contact Information 6. Na leve strane v panelu vybrat "Redeem Code" 7. do políček vypsat kód, klik na "Redeem" 8. Gold aktivovan, muzete hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pista86 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Prosím Vás, co mám napsat v bodě 5. Contact Information? Jsem registrovaný jako uživatel UK a nevím co je dobré tam zadat? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
palos
zdar kámoš má gold prej na 12 měsíců alle neví jak ho aktivovat. nikde jsem to tu nenašel. poradíte prosím někdo jak to aktivovat?? thx vás nemine
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.