A4tech Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Zdravím , chtěl bych se zeptat ,jestli jde k PS3 připojit ex. HDD a sledovat na něm filmy ,prohlížet foto atd.. Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 nedelej zbytečne temata a hledej pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 A4tech Odesláno Září 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 nedelej zbytečne temata a hledej pls lock No já jsem hledal a nenašel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 JO, ale musí být naformátován na FAT32 a nepřeneseš víc jak 4gb v celku,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 A4tech Odesláno Září 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 JO, ale musí být naformátován na FAT32 a nepřeneseš víc jak 4gb v celku,... No já spíš myslel jako ,že bych to spouštěl přímo z HDD ,to jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Ano, bude se chovat zhruba stejne jako v PC. Jen neprehraje vsechny formaty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 jo to muzes, ale nedas tam soubor vetsi nez 4gb, kvuli tomu FAT 32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Takže max 720p filmy 1080p filmy jedině na party, nebo přez media home. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crunchyshrimpy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Mam k ps3 pripojeny externi WD Book a veskery multimedialni obsah spoustim bez problemu, filmy samozrejme bez titulku, paklize nejsou natvrdo vlozene do filmu a nektere formaty opravdu nejdou, ale 85% veskerych souboru bez problemu prehraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubik1978 Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Zdravim, jde připojit i disk v síti pro čtení multimediálního obsahu? Nějak se mi to nedaří. Disk nepodporuje DLNA MediaSupport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Castor Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Z PlayTV mám nahrané sportovní přenosy, vyexportované do "home menu" jako video soubory. Každý má tak 6GB. A jakýkoliv pokus si je odzálohovat selhává na nemožnosti je někam přenést. Externí disk musí být naformátovaný na FAT32, tudíž na něj nejdou nakopírovat tak velké soubory. Z kompletního backupu na externí HDD nic vyčíst nejde (řada souborů DAT). Videa nelze zkomprimovat, rozdělit na menší soubory atd. Sakra, tak jak na to?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Pomocí media serveru přenést do PC, tutorial je zde na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Castor Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Pomocí media serveru přenést do PC, tutorial je zde na foru Z PC do PS3 to umím na tisíc způsobů, ale obráceně ne, ani media serverem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 A dají se data zkopírovat z pc přes media server? Chci zkopírovat hd film na hdd v ps3 tak dam copying aobjeví s dva ukazatele,ten spodní je plnej a ukazuje 100% a v hornim přibívají data ale trvá to hodbě dlouho a kopíruje se tam více dat než má ten film,zatim to stále běží..no necham to a uvidim ale jestli s tim někdo máte zkušenost dejte echo..:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 A nekopíruješ tam náhodou rary nebo co:D když tam kopíruješ film, tak má mít vždy jen jeden soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Ne je normálně rozbalenej,z pc jsem ho už normálně pouštěl,jde mi o to abych mohl pustit i když budu mít vyplej komp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 tohle mi delalo kdyz jsem kopiroval celou slozku, ne jenom soubor..protoze v ty slozce je jeste slozka TRANSCODE ktera obsahuje dalsi soubory...takze koupiruj jen soubory, ne slozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 tohle mi delalo kdyz jsem kopiroval celou slozku, ne jenom soubor..protoze v ty slozce je jeste slozka TRANSCODE ktera obsahuje dalsi soubory...takze koupiruj jen soubory, ne slozku Hm tak to je v řiti já tam dal i ten transcode,no zkusim to vypnout až tam bude velikost filmu a uvidim..:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Tak jsem dal kopírovat jen tu složku s filmem o velikosti 6,5Gb a stejně se to kopírovalo furt i když tam bylo už 9Gb tak jsem to vypl a nic se nezkopírovalo..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
A4tech
Zdravím ,
chtěl bych se zeptat ,jestli jde k PS3 připojit ex. HDD a sledovat na něm filmy ,prohlížet foto atd..
Děkuji za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.