myschoo Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Dnes boli vypustene aktualizacie pre vas iPhone aj PC. V novém iPhone OS3.1 nečekejte žádnou revoluci, ale spíše drobná zlepšení. Nové vlastnosti se postupně objevovaly ve třech vydaných betaverzích iPhone OS 3.1, takže ve finální verzi se sice mohou objevit i některé další vlastnosti (méně pravděpodobné), ale také některé z nich mohou chybět. * Editování videa na iPhone 3GS nepřepíše původní soubor * Zobrazení statistiky přenosu dat přes tethering (sdílení Internetu např. s notebookem) * iPhone nyní zavibruje, když se přepnete do módu přesouvání ikonek na obrazovkách * Vylepšený výkon kompasu v iPhone 3GS * Orientace v Google Maps pomocí kompasu je nyní přesnější * Funkce kopírovat&vložit v adresáři * Fraud ochrana nyní v nastavení Safari * iPhone bootuje mnohem rychleji * Voice Control již funguje i přes Bluetooth * Heslem chráněné iPhony se zeptají na PIN poté, co budou poprvé připojeny k novému počítači * Nové API rozhraní pro vývojáře, kdy budou mít přístup k videím a k jejich úpravám * Vývojáři nyní mohou pracovat s iPhonem přes Wifi. Dříve s ním mohli pracovat pouze přes USB. Přes Wifi budou moci testovat i výkon aplikací, vyhledávat memory leaky a mnoho dalšího. Vývoj aplikací se tak stane pohodlnějším * V anglickém prostředí se nově objevují u videa termíny Trim Original a Save as New Clip. Předtím zde bylo Save a Save a Copy, ale lidé byli často zmatení a omylem si přepsali původní soubor * Nová vylepšení Core Audia * Podpora kopírovat&vložit pro videa, kdy je nově budete moci zkopírovat i přímo do emailu * Video přílohy u emailů budete moci uložit do fotoalba * Vylepšená výdrž na baterie * Překonání selhání pro HTTP streamování? (Failover support for HTTP streaming) * Podpora pro VM Tracker ze Snow Leoparda * Vylepšení OpenGL a Quartz * Podpora MMS pro uživatele AT&T (u nás již dávno funguje) * Oficiální API rozhraní pro aplikace s rozšířenou realitou (nepotvrzené) * Přesnější ukazatel baterie (v %) (nepotvrzené) * Možnost zapnutí zobrazení baterie v % pro všechny iPhony a ne jen pro iPhone 3GS (nepotvrzené) * Heslem hlídané přepínátko pro funkci „Find my iPhone“ (nepotvrzené) * Realtime digitální zoom pro fotoaparát (nejsem si teď jistý, jestli tato funkce bude přímo v nativní aplikaci, nebo bude dostupná pouze přes API rozhraní pro vývojáře a jejich aplikace. Pravděpodobnější je druhá varianta) * Oprava několika dalších chyb Jak vidíte, tak se vše točí především kolem iPhone 3GS a pro majitele starších iPhone tento iPhone OS 3.1 až tak zásadní nebude, ačkoli pár drobností se určitě najde i pro tyto uživatele. iTunes 9Nová verze iTunes 9 přinesla funkce jako Genius mixes, přepracovaný iTunes Store, hudební alba a videa ve formátu iTunes LP, zlepšenou synchronizaci a především možnost uspořádat si aplikace v iPhone přímo z iTunes. Pokud se aktualizace neobjevila ve vašem Software update, tak ho stahujte na stránkách Apple.com. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Super! Jeste vcera kolem 20h jsem zkousel update a nic :D Pak jsem sel spat a dnes rano.. voala..! Novy design je celkem super, cele iTunes se mi zda o neco malo rychlejsi.. Win7 uzivatele oceni predevsim toto: .. nevim, zda treba u XP se da namisto tohoto, minimalizovat iTunes do taskbaru v podobne prehravace s moznosti ovladani primo na taskbaru, jako je tomu u WMP (protoze tato fce - viz. screen), je tez prevzata z WMP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Da se novy FW 3.1 jailbraek<? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 No zatím ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 dotaz nemate nekdo stejnej problem ?? ... dynamicka knihovna CoreFoundation.dll pise to presne vstupni bod procedury CFbundleCopyFileTypeForFileData se nepodarilo v dynamicky propojovane knihovne CoreFoundation.dll nalezt akorat s nouvou verzi itunes se naistalova i nova objektova knihovna ktera bohuzel na PC s urcityma programa od fy Adobe ne je zcela kompatibilni co se tyka woken naskakuje mi tu hlaska ktera se musi 3x odbouchnout a pak naskoci Indesign, ilustrator atd v pohode nevite nekdo ? (indesing,ilustrator atd... jsou origo.. ) takze tam by nemel bejt problem ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Zkus stahnout http://dllcentral.com/corefoundation.dll/1.434.6/ a zkopirovat do C:\WINDOWS\SYSTEM32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 hmm tak nepomohlo furt to sami ... nejaky dalsi napady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Hm, tak jsem ho vyzkoušel ten 3.1. Downgradnul jsem zpět na 3.0, zjailbrejkoval, ale nešel mi signál. Tak jsem zase na 3.1 a budu čekat na redsn0w. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.