Sim3to Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Chtel jsem se zeptat jestli tady uz nekdo nema skusenosti s timhle. Zatim jsem mel nokii e51, kde stacilo prez SW pripojit mobil s PC prez BT a internet jel. Uvazuju o iphonu (itouch je best.. :D Takze pokracujeme na stupnici) a prave nevim jestli to nejak pujde takhle udelat... Chtel bych neco snadnyho.. Ve smyslu ze zapnu PC, zapnu iphone klik klik klik a internet jede.. Diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 no u iphonu se to neda..taky jsem to kdysi to potreboval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Špatně. U iPhonu se to dá, tato služba se jmenuje tethering... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 ale ano da... vola sa to Internet Tethering .... len zalezi ci to podporuje aj operator myslim... mne to akosi neslo co som skusal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Y_Y Tak doufam ze to nejak pujde, protoze jsem takhle mel bezvadny pristup na internet odkudkoli... Kazdopadne to hodim do googlu a zeptam se u vodafonu. Nema nekdo skusenost? Vodafone cz? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 vraj funguje... ale keby ne tak staci jailbreak + PdaNet (a su aj ine tethering software) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 vraj funguje... ale keby ne tak staci jailbreak + PdaNet (a su aj ine tethering software) tak jailbreak je asi zaklad :D bez toho ani iphone neni iphonem :D. Tedka koukam ze tech linku na Internet Tethering na vodafone je dost, takze to asi pujde. Kazdopadne ti moc dekuju za to info! S timhle se stava iphone jeste lepsim kamaradem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 jde to bez problemu sam to pouzivam na O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.