adis002 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 cest, nevi nekdo z vas, co mam udelat pro to, aby mi furt pri vlozenem DVD svitila mechanika? ja vim, je to blbost, ale me se to proste libi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 asi nevíš,že je to pouze indikační dioda...Není to od toho,aby to svítilo furt,ale aby ti to ukazovalo něco..jako HDD dioda atd.... Už opravdu nechápu nějaký lidi zde na tomto foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 hele, ja videl dost videi, kde to svitilo furt... a zalibilo se mi to... omg... tohle forum je pekne pod urovni... zeptam se v tematu "Zeptej se, získáš odpověď" a dostanu takovou... no nic no... prosím o lock... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Jestli máš rád světýlka,tak si kup si katodu a nebo neon...Stejně kdyby ti tady někdo radil,ať se otevřeš mechaniku a začneš se v tom šťourat,tak by jsi se na to vykašlal.Takže nevim co tu řešíš,žádnej program na to není,nebo o tom nevim...Hlavně je to ptákovina.... jinak forum pod úroveň děláte vy(ne že by bylo,to si myslíte jen vy nováčci),paka který řeší naprostý kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 ono se tu jedna o vas "veteransky" pristup k novackum... koupil jsem si wii, jsem v nem jeste nezkuseny a kdyz se zeptam na nejakou (uznavam) ptakovinu, tak jste hned agresivni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Jestli máš rád světýlka,tak si kup si katodu a nebo neon...Stejně kdyby ti tady někdo radil,ať se otevřeš mechaniku a začneš se v tom šťourat,tak by jsi se na to vykašlal.Takže nevim co tu řešíš,žádnej program na to není,nebo o tom nevim...Hlavně je to ptákovina....jinak forum pod úroveň děláte vy(ne že by bylo,to si myslíte jen vy nováčci),paka který řeší naprostý kraviny Hele já se ho zastanu... Jen se zeptal... Je to fakt, vy děláte forum pod uroveň, když odpovídáte jak naprostí hňupové, tak se sklidni a napiš to jak člověk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 V pohodě,ale musíš brát v potaz,že každej den je tu minimálně 20-50 absolutně stupidních topiců a už to začíná lízt na mozek... btw. nejsem veterán xD zatim // jinak jestli se ti chce štrachat v tomhle http://www.youtube.com/watch?v=bJ_KBPSxUH4 není to přesně návod na to co jsi chtěl,budeš tam asi muset přepájet pár kablíku na stálej proud nebo jak to popsat...bylo by to zbytečně těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 V pohodě,ale musíš brát v potaz,že každej den je tu minimálně 20-50 absolutně stupidních topiců a už to začíná lízt na mozek...btw. nejsem veterán xD zatim Mě todle jako stupidní topic nepřijde.... Byly a jsou tu mnohem horší... A když už se ti zdá hodně vypatlanej, tak tu nejsi na to ty, aby jsi s tím něco dělal.... na to jsou tu modi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pra.sys Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 presne tak slusne se zeptal, sice na totalni kravinu, ale odpovidat te nikdo nenuti. Stejne, kolik dokaze vzbudit jedna LED dioda u DVD mechaniky emoci - nekdo z ni ma radost, nekoho to totalne vytoci, me napriklad se nikdy nenapadlo takhle ledkou zabyvat. Jo a debilita je nelecitelna jen tak mimochodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 dík že jste se mě zastali. já mám dneska taky nervy v kýblu po dnešním náboru do týmu (50 mailů, a z toho 46 total debilů...). Opravdu jsem udělal chybu, a měl jsem trošku pogooglovat... takže sry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wsnake Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Ja mam NTSC wii a tam mi to z nejakeho ovodu v standby rezime svieti stale aj cez noc... pokial nevypnem natvrdo wii tak stale svieti a blika na modro :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 me uplne stejne...ale nahodne :))) jestli to nema neco spolecneho s wifi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wsnake Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 nie .. v NTSC som si vsimol menu kde mozem volit zapinanie svetla mechaniky..:) dobre nie ? vcera som na to doseil...neni to nahodou aj v menu na PAL koznole ? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adis002
cest, nevi nekdo z vas, co mam udelat pro to, aby mi furt pri vlozenem DVD svitila mechanika? ja vim, je to blbost, ale me se to proste libi ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.