Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém s Jawou 350 634

StAfo0

Recommended Posts

Zdar mám takový problém, mám jawu 350 a pořád se mi dusí... Nádrž je vyčištěná,karburátor taky ale pořád se dusí...Jak na ní jedu připadám si jak na koni :D... Taky mě napadlo že může být povolená hlava a může to sát vzduch,ale to je podle mě nepravděpodobné...Jestli se někdo v tom vyznáte tak prosím pišteee

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice už je to dlouho, co jsem prodal svoji oblíbenou 638, ale napadají mne 2 věci. Zkontrolovat sání vzduchu, jestli třeba není přicpaný.

A hned potom bych se podíval na předstih. Ten mne občas zlobil a jednou za sezonu ho bylo potřeba poštelovat...

Jinak abych si byl jistej ,,čistotou´´ paliva, kupoval jsem palivovej filtr na pumpě asi za 70 CZK, kterej se dal na hadičku ke karbci. Obal byl z průhlednýho plastu, uvnitř papírový filtr a to bys viděl kolik nečistot se vzalo v ,,čisté´´ nádrži :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu