StAfo0 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Zdar mám takový problém, mám jawu 350 a pořád se mi dusí... Nádrž je vyčištěná,karburátor taky ale pořád se dusí...Jak na ní jedu připadám si jak na koni :D... Taky mě napadlo že může být povolená hlava a může to sát vzduch,ale to je podle mě nepravděpodobné...Jestli se někdo v tom vyznáte tak prosím pišteee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bludi Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Sice už je to dlouho, co jsem prodal svoji oblíbenou 638, ale napadají mne 2 věci. Zkontrolovat sání vzduchu, jestli třeba není přicpaný. A hned potom bych se podíval na předstih. Ten mne občas zlobil a jednou za sezonu ho bylo potřeba poštelovat... Jinak abych si byl jistej ,,čistotou´´ paliva, kupoval jsem palivovej filtr na pumpě asi za 70 CZK, kterej se dal na hadičku ke karbci. Obal byl z průhlednýho plastu, uvnitř papírový filtr a to bys viděl kolik nečistot se vzalo v ,,čisté´´ nádrži :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.