fAUSt1468622538 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Zdravím, mám opravdu vážný problém, mám iPhone 2G s firwmarem 3.1 a je uzamčený, existuje v tuto chvíli nějaký unlock??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Jo, stáhni si redsn0w pak si stáhni BL-39 a BL-46 které spustíš v tom programu a ještě si stáhni nejnovější firmware pro iphone a uděláš tím i jailbreak .. Návody tu máš na c-f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 NIE. Na FW 3.1 jailbreak neexistuje! a bez jailbreak nejde ani software unlock.. mas smolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 A pres DFU by tam starsi FW hodit nesel? Vzdyt u DFU by se nijak FW rozpoznavat nemel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 vraj Apple nejako zablokoval downgrade u 3GS ale je mozne ze to nefunguje aj u starsich modelov ... pisal to saurik na twitter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fAUSt1468622538 Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Tak se mi tam s kamaradem podařilo hodit firmware 3.0 (7A341) a šlape to jak má, jen mám teď druhý problém a to, že mi neustále vypadává signál:cry: Signál drží třeba půl dne a pak třeba den mi na displeji svítí "Žádný signál" :cry: Nevíte někdo prosím co s tíM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 An: Jde o to, že FW 3.1 upgraduje baseband, který nijak downgradovat nejde. Takze sice by mozna nak slo tam odit zpatky 3.0, ale baseband tam bude stale ten novy, takze nepujde unlock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Diky.. A jen pro zajimavost.. Takze kdyz to hodis do DFU, pripojis na iTunes a budes tam chtit pres restore hodit starsi fw (klidne originalni), tak se stane, co? Tak to pujde, ale ten fw pak nepujde pres quickpwn unlocknout? A co custom fw pres PwnageTool? Samozrejme je mi divne, ze by se proti tomu Apple nijak nebranil, ale myslel jsem, ze pres DFU se da opravit takrka jakakoliv SW chyba v iP.. (proste, ze mas full access do pameti.. a pokud mas brick, tak preci nemuze nijak poznat, co tam nahravas). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Ano, prez DFU downgrafe uděláš, ale baseband se prostě downgradovat nedá. Takže FW 3.0 mít můžeš, JB by měl jít, ale unlock už ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 A to se bude projevovat jak? Nebudes mit signal? Pokud jsi mel unlock uz predtim, tak ti tam snad tvoje simka normalne pujde, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 To není pravda. Spousta uživatelů, kteří mají iphone z dovozu updatovalo na 3.1 a nemůžou volat - nevezme jim to simku. Pokud mas iphone kupovany u nas, tak ses v klidu. Navic saurik psal, že je dost možné, že unlock už do budoucna nebude možný ( ale já pevně věřím, že půjde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.