Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPhone 2G - FW 3.1 - LOCKED - HELP!!

fAUSt1468622538

Recommended Posts

Tak se mi tam s kamaradem podařilo hodit firmware 3.0 (7A341) a šlape to jak má, jen mám teď druhý problém a to, že mi neustále vypadává signál:cry:

Signál drží třeba půl dne a pak třeba den mi na displeji svítí "Žádný signál" :cry:

Nevíte někdo prosím co s tíM?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky.. A jen pro zajimavost.. Takze kdyz to hodis do DFU, pripojis na iTunes a budes tam chtit pres restore hodit starsi fw (klidne originalni), tak se stane, co?

Tak to pujde, ale ten fw pak nepujde pres quickpwn unlocknout? A co custom fw pres PwnageTool?

Samozrejme je mi divne, ze by se proti tomu Apple nijak nebranil, ale myslel jsem, ze pres DFU se da opravit takrka jakakoliv SW chyba v iP.. (proste, ze mas full access do pameti.. a pokud mas brick, tak preci nemuze nijak poznat, co tam nahravas).

Odkaz ke komentáři

To není pravda. Spousta uživatelů, kteří mají iphone z dovozu updatovalo na 3.1 a nemůžou volat - nevezme jim to simku. Pokud mas iphone kupovany u nas, tak ses v klidu. Navic saurik psal, že je dost možné, že unlock už do budoucna nebude možný ( ale já pevně věřím, že půjde)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu