BioToXx_ Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Odesláno Září 11, 2009 Cus lidi kamos mi rikal ze pokud si tuto hru sezenu v Evropske verzi tak nebude obsahovat krev... je to pravda ?? Dystak jestli ji nekdo ma tak dejte odkaz... Citovat
Hexer Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Odesláno Září 11, 2009 hru jsem nehral :) ale spis bych to typl naopak :-D prave amici a non-evropske zeme maji casto omezenou krev...vnitrnosti...krev...krev... :-D Citovat
Cwikla Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Odesláno Září 11, 2009 Cus lidi kamos mi rikal ze pokud si tuto hru sezenu v Evropske verzi tak nebude obsahovat krev... je to pravda ?? Dystak jestli ji nekdo ma tak dejte odkaz... Ano,tvoj kamoš mal pravdu,v EU verzii není krv,zato v USA hej...:cry: Citovat
BioToXx_ Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 15, 2009 Ano,tvoj kamoš mal pravdu,v EU verzii není krv,zato v USA hej...:cry:a co je misto krve ? Prej jen prach xD Citovat
IceTower Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Odesláno Září 15, 2009 Jo jen prach.Je to na nic ale gamesa dobra Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.