RaNkeR2 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Lidi pls pomozte mi. Hral jsem hru na nootebooku, a vypadlo mi tlačítko Q. mačkat jde ale nedrží tam. Nevi někdo jak to tam mam dat z5 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 tusim ze na nekterych noteboocich jsou klavesy drzeny takovym "ohlym dratkem" kterej se zasouva pod takove dve plastove pacicky zkus se podivat jestli to neni tvuj pripad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 podle mě se ti tam něco ulomilo, měl se podobnej problém, pomohla mi hooooodne malá kapička vteřiňáku, ale bacha at si to nekápneš nějakou škvírou pod klávesnici mohlo by to dělat bordel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RaNkeR2
Lidi pls pomozte mi. Hral jsem hru na nootebooku, a vypadlo mi tlačítko Q. mačkat jde ale nedrží tam. Nevi někdo jak to tam mam dat z5 ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.