ojtisek Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Stáhl jsem si demo fify 10 z torrentu, protože nemám GOLD účet na xku. Po rozbalení mi ovšem vznikl jeden soubor s koncovkou out. Jde to nějak vypálit, aby to šlo? Nebo to je fake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Přejmenuj na .iso. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Září 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Přejmenuj na .iso. :) ok, a mám to vypálit jako obraz nebo jako normál datové DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fallout Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Pokud je to .iso tak samozřejmě jako obraz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Září 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Nefunguje to. Přejmenoval jsem to na iso, vypálil jako obraz a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 No jak máš to .iso, tak ho mountni třeba do Deamon tools a ten obsah isa smahni jako datový dvd a mělo by to jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Září 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 No jak máš to .iso, tak ho mountni třeba do Deamon tools a ten obsah isa smahni jako datový dvd a mělo by to jít. Tak jsem se nějak dohrabal k tomu, aby se mi tam zjevila normálně složka Content, kterou jsem následně vypálil. Jenže překvapení! Sice se mi objevila v xku v Game Library, ale jak jsem jí spusil, napsala mi hlášku: The game could not start, please download it again (vim co to znamená). Co je teď špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hlada91 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 nemáš gold účet, stejný problém byl u dema NHL 10 kdo nemá gold tak tomu to nešlo ikdyž to stáhnul z netu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 nemáš gold účet, stejný problém byl u dema NHL 10 kdo nemá gold tak tomu to nešlo ikdyž to stáhnul z netu.. Mě to demo jede normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Jak si ho získal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Jak si ho získal? Z internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dup Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 tady ho mas jde bez problemu http://www.gamestorrents.com/xbox360-game-fifa-10-englishdemo-descargar-torrent-5412.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 tady ho mas jde bez problemu http://www.gamestorrents.com/xbox360-game-fifa-10-englishdemo-descargar-torrent-5412.html Stáhnul jsem i toto, a stejně to nejde. Tak sem napiš nějaký návod:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ojtisek
Stáhl jsem si demo fify 10 z torrentu, protože nemám GOLD účet na xku. Po rozbalení mi ovšem vznikl jeden soubor s koncovkou out. Jde to nějak vypálit, aby to šlo? Nebo to je fake?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.