rysinho8 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 ahoj neim kam to napsat nenasel sem jine ofrum na toto tema a tak se ptam tady hledam telefon nejkay do 7000,-kc s dotykovim displayem doporucili byste mi libi se mi lg a samsung diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Hledas telefon, ale das to do PC sekce, jak taky jinak, vid? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 http://www.mobilka.cz/dotykove-mobilni-telefony/samsung-sgh-f480-ice-silver-prislusenstvi kdyz chces ten samsung .... osobne bych si to nikdy nekoupil ale tobě se to bude libit kdyz mas rad samsung , nema to OS ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 loco rulezz :cheesygrin: od samsungu ani lg bych si nekoupil žádný telefon. No možná nějaký s windows, ale takové ty pouťovky jakoiphone jsou na jedno velké H.VNO ... používal jsem nějakou dobu jakési lg s dotykáčem, po dvou dnech mě to začalo strašně deprimovat. Takový nějaký pocit, jako bych byl v zoo, kde jsou všechny zvířata vycpané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.