RiWiX Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Nehraje mi na iPhonu jeden repráček, počítám s opravou na záruku, ale chci se nejdříve zeptat, jestli není možné, že nehraje kvůli JB? Zní to možná absurdně, ale co vím, tak dříve byly problémy s funkčností mobilní antény po JB apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Na levy strane je repracek a na druhy je mikrofon...Takze vse ti funguje jak ma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Mam iPhone sice pár dní, ale předpokládal jsem, že jsou to oba repráčky... takže je to takhle? Napadlo mě to, ale vypadalo to jako repráčky, ikdyž nikde jinde by mikrofon bejt nemoh... njn, jsem vůl no. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 :roll: LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts