Daxter Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Chtěl jsem začít hrát na gameparku cod2, ale když se chci přes toho klienta připojit do hry, tak mi to hází, že hra není nainstalována, nevíte co s tím lidi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Chtěl jsem začít hrát na gameparku cod2, ale když se chci přes toho klienta připojit do hry, tak mi to hází, že hra není nainstalována, nevíte co s tím lidi ? nekde tom klientovi se da zadavat cesta k adresari s hrou... tak to nekdy musis rucne nastavitt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 nekde tom klientovi se da zadavat cesta k adresari s hrou... tak to nekdy musis rucne nastavitt.... aha, díky, mrknu na to :) nevím kde to nastavit, nikde tu žádnou položku nastavení nebo tak něco nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Přes gamepark jsem hrál, ale je to ch****na, radši si stáhni HLSW,nebo hamachi EDIT: jj HLSW? je vcelku dobrej klient... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 mmy;663962']Přes gamepark jsem hrál' date=' ale je to ch****na, radši si stáhni HLSW,nebo hamachi[/quote']tak teď už mám gamepark, tak bych rád rozchodil tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 už vše jede, děkuji za tu první radu a pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.