suchac500 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 zdravim lidi vim ze toto tema je tu tisickrat... ale kazdej radi neco jinyho takze mam par dotazu... 1) kdyz koupim monitor s hdmi... a nema repraky jak z nej dostanu zvuk (ma monitor normalni vystup pro repraky ?? ) nebo jak ste to vyresili ... 2) moje podminky jsou velikost uhlopricky kolem 23"-24" .... a hdmi... cena tak do 6k ... (Bez dph... ale nejlip i s dph.....) ja sem si zatim vybral neco takovydle ho... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65077 ten se mi libi i funkcne i desingove... mohl byste mi kdyztak nekdo neco doporucit ?? diky (nemyslim doporucit to co mate... ve smyslu mam toto a je to skvely apod.) ale to co vyhovuje mejm podminkam ?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 A jaký jsou tvé podmínky? Palce a repráky nejsou podmínky využití. Předpokládám že na tom jenom hry hrád nebudeš nebo jenom hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 pres hdmi k xboxu... a pres DVI bych to chtel mit klofnuty do pc ;) (na net apod. proste) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Mam Samsung 2494HS muzu doporucit Full HD 24" monitor za 6tku. s DPH xbox mam strčený do HDMI a PC pres DVI jestli nemas repra tak nevadi monitor ma 2x2W repraky. monitor ma i vstup a vystup 3,5 jack zvuk mam resenej tak ze z pocitace do vstupu monitoru a do vystupu mam strceny 3.5 -> cinchi ktery dou do buface. EDIT: pouzivam monitor na vsechno od internetu az po filmy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ja pouzivam LG 24 LCD W2453V-PF a jsem s nim spokojenej. Jak na PC tak Xbox a zvuk mam resenej tim,ze rucne prepojuju 2 + 1 repraky ,ale da se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 já mám 18.5" LG 30000:1 kontrast 5ms s DVI za 2800,- hraje se na tom hodně dobře i když nejde hrát moc z dálky(1.5m a více) což mi nevadí z blízky to není tak rozmazané jak moje 50cm CRT TV :D jinak určitě ber monitor minimálně s DVI(kábel mě stál 130kč xD z HDMI na DVI xD), VGA ve větším rozlišení nebude vypadat hezky pak ten zvuk musíš připojit do repráků přes AV kábel tak že rozloupneš tu krabičku -> http://www.sz-wholesale.com/uploadFiles/041228171538s.jpg a pak tp jenom zalepíš páskou jde o to aby se ten AV kábel vlezl vedle připojenýho HDMI na xboxu pak přes HDMI pujde obraz a přes ten av kábel povedeš zvuk (ty 2 cinče - červený a bílí zapojíš nějak do repro) jinak ber jedině 16:9! u 16:10 se můžou objevit černý pruhy např u forzy (nejsem si jistej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 zavy no ja to budu tahat pres hdmi do hdmi .. ;) problem je co kdyz ma ten monitor hdmi ... ale ne vystup na sluchatka nebo repraky ? xD budu se muset podivat po jinym :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
suchac500
zdravim lidi vim ze toto tema je tu tisickrat... ale kazdej radi neco jinyho takze mam par dotazu...
1) kdyz koupim monitor s hdmi... a nema repraky jak z nej dostanu zvuk (ma monitor normalni vystup pro repraky ?? ) nebo jak ste to vyresili ...
2) moje podminky jsou velikost uhlopricky kolem 23"-24" .... a hdmi...
cena tak do 6k ... (Bez dph... ale nejlip i s dph.....)
ja sem si zatim vybral neco takovydle ho...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65077 ten se mi libi i funkcne i desingove...
mohl byste mi kdyztak nekdo neco doporucit ?? diky (nemyslim doporucit to co mate... ve smyslu mam toto a je to skvely apod.) ale to co vyhovuje mejm podminkam ?? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.