Frozt Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Hrajete nekdo travian? Jesli jo tak jak se na PSP mám přihlásit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Travian hraju,když mám čas,ale pokud vím tak psp nenajede na všechny webové stránky a travian k ním patří. A nebo myslím,že musíš složitě klikat,ale než ti to najede tak je to tak 15 minut. Myslím že travian na psp nemá cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozt Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 A je nějaká podobná hra co najede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Myslím že pro psp není stavěna žádná hra,která se hraje v prohlížeči ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Me v pohodě najela hra BITEFIGHT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Věčina her najede,ale myslím že browser hry je lepší a snažší hrát na compu... U pc co trvá 5 minut to u psp 15 a někdy i déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Tak jsem to zkusil> Travian naběhne asi za 8min... akorat se mi nějak neukazaly ty tlačítka nahore, poze hlášení a zprávy se z nich ukázaly závěr: Travian na PSP je horsi nez na mobilu :D (nezkoušel jsem jiny int. prohližeče než ten základní) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Ano jak jsem psal,browser hry jsou v psp na nic....... Akorát by mně zajímal ten Bitefigt,pochybuju že to bude jiné kafe než u travianu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Čekal jsem na načtení stránky cca 30s a najelo to přesne tak jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Díky,mně zatím žádná browser hra nejela jak má,ale je pravda že tu jsem nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Čekal jsem na načtení stránky cca 30s a najelo to přesne tak jak má. jakej prohlížeč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Normální, ten kterej je v PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 mě teda na PSP travian hrát jde jenom ty hapertextový odkazy a pole mám trochu přeházený, když se v tom ale člověk naučí orientovat docela to jde. Taky hraju hockeyarenu a ta na PSP šlape skoro jako na PC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frozt
Hrajete nekdo travian? Jesli jo tak jak se na PSP mám přihlásit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts