Shifter960 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Zdravim, mám problém se stahováním z RapidShare přes FREE (PO flash X360 mám v plánu koupit premko, ale zatim uvidim, jestli se tohle vyřeší) Problém je v tom, že vždy mi to stahovalo asi tak kolem 300Kb/s a vše jelo v pohodě... Ale teď, když stahuju přes Firefox, furt mi to ukazuje, že to jede těch 300. Ale vždy se to po 3 sekundách zasekne. Tak že to jede hrozně pomalu. Pak stahuju přes USDownloader od uživatele warforum: Ešus.. Přes ten mi to jede pouze 60kb/s A taky se to seká po cca 3 sekundách.. A zdá se mi že Firefox lže, protože to jede asi uplně stejně... Chtěl bych vědět, kde je problém.... Za vyřešení dám Credits.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Já osobně si myslim, že problém žádnej neni, prostě je to FREE a tam máš omezenou rychlost přenosu, mě to taky občas dělalo, tak jsem koupil PREMIUM a bylo po problémech, ještě než se do koupě pustíš, doporučoval bych ti to vyzkoušet někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Dřív mi to ale stahovalo normálně, ale teď už ne.. A jinde je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Věčinou free na rapidu jede pomalu okolo 100kb/s a také je to podle vitížení serveru :-) Teď mi to jede 120kb/s ....(stahuju si patapon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 sem přesvěčenej o tom že premko by to vyřešilo:) jaky mas připojeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Jo premko to asi vyřeší.... Nevíte jestli není někde meření rychlosti Free vs. Premium ? A zas tam rychlej net nemám, ale zatim stačí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Zkus si premko půjčít,myslím že ho tu Heck půjčuje nebo kdo. podívej se do obchodu s credits. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shifter960
Zdravim, mám problém se stahováním z RapidShare přes FREE (PO flash X360 mám v plánu koupit premko, ale zatim uvidim, jestli se tohle vyřeší)
Problém je v tom, že vždy mi to stahovalo asi tak kolem 300Kb/s a vše jelo v pohodě...
Ale teď, když stahuju přes Firefox, furt mi to ukazuje, že to jede těch 300. Ale vždy se to po 3 sekundách zasekne. Tak že to jede hrozně pomalu.
Pak stahuju přes USDownloader od uživatele warforum: Ešus..
Přes ten mi to jede pouze 60kb/s A taky se to seká po cca 3 sekundách..
A zdá se mi že Firefox lže, protože to jede asi uplně stejně...
Chtěl bych vědět, kde je problém....
Za vyřešení dám Credits..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.