Shifter960 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Odesláno Září 12, 2009 Zdravim, mám problém se stahováním z RapidShare přes FREE (PO flash X360 mám v plánu koupit premko, ale zatim uvidim, jestli se tohle vyřeší) Problém je v tom, že vždy mi to stahovalo asi tak kolem 300Kb/s a vše jelo v pohodě... Ale teď, když stahuju přes Firefox, furt mi to ukazuje, že to jede těch 300. Ale vždy se to po 3 sekundách zasekne. Tak že to jede hrozně pomalu. Pak stahuju přes USDownloader od uživatele warforum: Ešus.. Přes ten mi to jede pouze 60kb/s A taky se to seká po cca 3 sekundách.. A zdá se mi že Firefox lže, protože to jede asi uplně stejně... Chtěl bych vědět, kde je problém.... Za vyřešení dám Credits.. Citovat
0 l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Odesláno Září 12, 2009 Já osobně si myslim, že problém žádnej neni, prostě je to FREE a tam máš omezenou rychlost přenosu, mě to taky občas dělalo, tak jsem koupil PREMIUM a bylo po problémech, ještě než se do koupě pustíš, doporučoval bych ti to vyzkoušet někde jinde. Citovat
0 Shifter960 Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 12, 2009 Dřív mi to ale stahovalo normálně, ale teď už ne.. A jinde je to OK Citovat
0 Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Odesláno Září 12, 2009 Věčinou free na rapidu jede pomalu okolo 100kb/s a také je to podle vitížení serveru :-) Teď mi to jede 120kb/s ....(stahuju si patapon) Citovat
0 l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Odesláno Září 12, 2009 sem přesvěčenej o tom že premko by to vyřešilo:) jaky mas připojeni? Citovat
0 Shifter960 Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 12, 2009 Jo premko to asi vyřeší.... Nevíte jestli není někde meření rychlosti Free vs. Premium ? A zas tam rychlej net nemám, ale zatim stačí.. Citovat
0 Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Odesláno Září 12, 2009 Zkus si premko půjčít,myslím že ho tu Heck půjčuje nebo kdo. podívej se do obchodu s credits. Citovat
Otázka
Shifter960
Zdravim, mám problém se stahováním z RapidShare přes FREE (PO flash X360 mám v plánu koupit premko, ale zatim uvidim, jestli se tohle vyřeší)
Problém je v tom, že vždy mi to stahovalo asi tak kolem 300Kb/s a vše jelo v pohodě...
Ale teď, když stahuju přes Firefox, furt mi to ukazuje, že to jede těch 300. Ale vždy se to po 3 sekundách zasekne. Tak že to jede hrozně pomalu.
Pak stahuju přes USDownloader od uživatele warforum: Ešus..
Přes ten mi to jede pouze 60kb/s A taky se to seká po cca 3 sekundách..
A zdá se mi že Firefox lže, protože to jede asi uplně stejně...
Chtěl bych vědět, kde je problém....
Za vyřešení dám Credits..
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.