Regedo Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Existuje nějaký program na "určování" hranic odkazu? třeba mám jeden obrázek, na tom mám PSP, Wii, Xbox, a chci, aby ten odkaz (když kliknu na PSP byl jenom opravdu na hranách toho PSP?... vím že to jde zapisováním coords, ale já by jsem potřeboval program, co mi ten kód "vygeneruje" Jestli to nechápete, tak myslím prostě to, aby jsem náhodou nekliknul vedle PSP, a stejně mi ten odkaz fungoval...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ndra Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 napsal si o hodně složitě, ale frontpage od microsoftu by to měl zvládat myslim, snad sem ti rozuměl správně :-) moc sem potom nekoukal, ale zeptej se pana googla, určitě bude i něco lepšího, jmenuje se to "obrázkové mapy" nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.