danield2 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 pls poslete mi nekdo soubor ktery je na pametovce ja sem naformatoval celou pametovku v pc a ted mi to xbox nebere myslim ze sem vymazal nejaky soubor ktery tam ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 pls poslete mi nekdo soubor ktery je na pametovce ja sem naformatoval celou pametovku v pc a ted mi to xbox nebere myslim ze sem vymazal nejaky soubor ktery tam ma byt To je blbost, normalne to musi brat - hlasit ze je spatna a nabizet naformatovani. Co ti to pise za hlasku? Nebo ji vubec nerozpozna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
danield2
pls poslete mi nekdo soubor ktery je na pametovce ja sem naformatoval celou pametovku v pc a ted mi to xbox nebere myslim ze sem vymazal nejaky soubor ktery tam ma byt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.