shadow.wizard Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 VCS Cheat Device v2.3 Edison Carter, tvorca Cheat Devicov pre GTA Liberty City Stories sa Nám opäť pripomína tentokrát pri Cheat Device pre GTA Vice City Stories. Tak ako to bolo "predtým", tak aj teraz sa možeme tešiť na funkcie ako nesmrtelnosť a iné. Tentokrát však nebude Cheat Device v podobe obyčajného Savu, ale v podobre PRX súbora (kôli FW ochrane). Podrobný návod aj s funkciami nájdete dole. Inštalácia pre CF (Custom Firmware): Stiahnite si súbor, ktorý nájdete pod týmto návodom. Zložku seplugins skopírujte do hlavného koreňa vašej karty (x:/seplugins). Reštartnite PSP a pri zapnutí držte R (pravé horné tlačidlo). Chodťe do Plugins a tam zadajte pre vcscheatdevice.prx [GAME] Enabled. Zapnite GTA Vice City Stories a automaticky by Vám mal nabehúť Cheat Device. Download (CF Plugin)Inštalácia pre Devhook: Stiahnite si súbor, ktorý nájdete pod týmto návodom. Rozbaľte zložku a pripojte Vaše PSP pomocou USB kábla k PC. Spustite súbor CheatDeviceInstall.exe a počkajte kým Vám všetky potrebné súbory nakopíruje na vašu Memory kartu. Spustite Devhook, vyberte GTA Vice City Stories a hrajte. Download (Devhook Plugin)Funkcie: Infinite Health and Armor - nesmrtelnosť Set Time - nastavenie času Vehicle Spawns - vygenerovanie vozidla Display Coordinates - zobrazenie súradnic a FPS Teleport - teleportuje vás na vami určené miesto Step Through Walls - prechádzanie cez steny Super Jump - super skok Screenshot - uloží screenshot z hry Video Recorder - uloží video ze hry ako animovaný GIF Gravity - nastavenie gravitácie Heavy Vehicle - tažké vozidlá Your Car Is: ..... - nastavenie stavu poškodenia auta Step Up/Down - prechádzanie hore / dole Hover Cars and Bikes - vznášajúce sa autá a motorky, bicykle Set Wanted Level - nastavenie úrovne hľadanosti policajtmi Never Fall Off Your Bike - nikdy nespadnete z motorky Automatic Flip Over - automatické otočenie auta na 4 kolesá Walking Speed - rychlosť chôdzde Rocket Boost - raketový pohon Construction Mode - staviteľský mód Poznámka: Cheat Device menu vyvoláte a skryjete kombináciou tlačidiel L+ d-pad hore. Super Jump: Heavy Vehicle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Dík, stáhnul jsem si ten plugin a funguje skvěle. Jen mě štve, že mi teď nejdou dělat screeny ve hrách. Při kopírování jsem totiž přepsal GAME.TXT. Vyřešil jste to někdo nějak? Třeba zkopírovat obsah toho jednoho GAME.TXT do toho druhýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 akorat to tam proste dopln nenahrazuj... a jinak na toto sem cekal dlouho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloubik Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 kurnik, me to nejde - nabehne chaet device a sekne se mi psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 kurnik, me to nejde - nabehne chaet device a sekne se mi pspMas zapnutych vela Pluginov... odoprucam mat zapnuty iba jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloubik Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 mam jen 1.. co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 mam jen 1.. co s tim?Mne to nikdy neurobilo... neviem skus skusat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 hele vim ze tento, thread je starsi nez moja babka ale nechci delat dalsi zbytecne topici. Tak k veci, hravame VCSko cez multak, a ja sem si spomel, ze on je cheat device. Ale kdyz sem ho dal psp s CF 3.40 a spustil hru tak se to vzdy seklo. Skousel sem uz DG na 3.03OE-C, tam to slo ale kdyz sem udelal upgrade na 3.40, tak uz to zase neslo. Jedina vec, kvuli ktere to nejde je asi fw, a nevim ci se pletu anebo ne. tak prosím napište či vám to jde na 3.40 OE-A, moc dik. A jeste jedna vec, kdyz si nacheatuju vrtulník a sednu do nej tak se mu netoci vrtule, je to chyba v tom cheat device bo ve hre, jest ejednou diki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 hele ted sem si toho vsim udelal sem to podle toho navodu pro CF a vono hoven nic gta bezi, ale ten cheatdevice nikde :( edit a ted kdyz sem ho vypl tak semi kouslo PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 jn, me to taky nefunguje u fw 3.40 OE-A, vzdycky se to ve hre sekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 jo, mam ten stejnej problem, hra se spusti normalne a cca po 10 vterinach se sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 ME SE NESEKNE ubec, ALE NENAJEDE chd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 ME SE NESEKNE ubec, ALE NENAJEDE chd a povolil jsi v recovery ten plugin na enable?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 tento plugin je nekompatibilny s OE. ;) spravne funguje len v DH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 tento plugin je nekompatibilny s OE. ;) spravne funguje len v DHmyschoo, ale zajimave je ze na 3.03 OE-C facha jak ma :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 jo no na 3.40 nefara vubec proto jdu zpet na nejlepsi 3.03 oe-c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domihnik Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Mne to nikdy neurobilo... neviem skus skusat... me taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 znáte nějaký forum jenom na VCS,pořád nemůžu najít nic,nikdo asi pSp nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 ME SE NESEKNE ubec, ALE NENAJEDE chd kdyz to davas do setplugins tak tam musis mit i ten poznamkovy blok co je u toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 mi se to lagne vzdy kdyz nabiha loading... tak na 80% skoci device a lagne to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 mi se to lagne vzdy kdyz nabiha loading... tak na 80% skoci device a lagne to.. to me taky ale to je kvuli tomu ze musime mit FW 3.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 zdarec mam 3.52m33 dal jsem ten cheat device do seplugins a on se mi v recovery neukaze abych ho mohl aktivovat proste nevim co stim je poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 zdarec mam 3.52m33 dal jsem ten cheat device do seplugins a on se mi v recovery neukaze abych ho mohl aktivovat proste nevim co stim je poradte pls lol a editoval jsi v té složce soubor GAME.txt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 lol a editoval jsi v té složce soubor GAME.txt?? wow coze jak mam editovat game.txt mam tu slozku kterou ses stahl s QJ.net a tam jsou akorat programming.txt readme.txt vcscheatdevice.prx a jeste ten exe pro devhook pls porad vubec nevim vo co jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 wow coze jak mam editovat game.txt mam tu slozku kterou ses stahl s QJ.net a tam jsou akorat programming.txt readme.txt vcscheatdevice.prx a jeste ten exe pro devhook pls porad vubec nevim vo co jde :D omg vždyt ty ani newíš jak se instalují plugy... zajed na psp.novinky.org tam si najdi nějnovější cheatdevice a udělej to podle návodu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.