Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

BIG problem

peta12

Recommended Posts

mam PSP se softverem 2.71 a zakladni deskou IC1003 prehraval jsem FW na 1.5 a PSP tedka nejde zapnout nevite jestli se s tim da jeste neco delat PLS??

Predem dekuji za odpoved

Ked sa to pokusas zapnut tak ti iba zasvieti zelena kontrolka a po chvili sa vypne?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja si koupil minulej rok k vanocum 2.71 TA-082 a jezisek menem dark alex dodal opet downgrader z mojho FW cili 2.71 se shit zakladkou TA-082takze sem downgradoval na 1.5 a pak neco o 3 mesice pozdeji jak visli OE tak na 3.03 OE-C a sem spokojen asi nejvic jak to jde zadny problemy recorvery menu vsecko proste super

Odkaz ke komentáři

Já mam PSP asi měsíc, když jsem si ho koupil tak tam byla deska TA-082 s FW 2.71, tak jsem si asi 5krát přečetl návod a taky jsem si objasnil pár věcí od zkušených lidí z fora a pak jsem se do toho pustil a vše v poho proběhlo, chce to akorát velkou důkladnost... A dělat to vše uplně přesně podle návodu... Já už jsem takhle bez problémů downgradnul 2 pspčka a teď budu downgradovat nejspíš druhýmu kámošovi další psp tedy třetí pspčko....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu