peta12 Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 mam PSP se softverem 2.71 a zakladni deskou IC1003 prehraval jsem FW na 1.5 a PSP tedka nejde zapnout nevite jestli se s tim da jeste neco delat PLS?? Predem dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 mam PSP se softverem 2.71 a zakladni deskou IC1003 prehraval jsem FW na 1.5 a PSP tedka nejde zapnout nevite jestli se s tim da jeste neco delat PLS??Predem dekuji za odpoved Ked sa to pokusas zapnut tak ti iba zasvieti zelena kontrolka a po chvili sa vypne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peta12 Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 jj presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 jj presne takBohuzial je to Brick. Pokial mas PSP v zaruke tak ho chod vyreklamovat... povedze ze ti uz zrazu neide zapnut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peta12 Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 A vyreklamujou mi to kdyz uz tam nebude ten FW 2.71 ale bude tam ten 1.5 vezmou mi to?? mam to PSP od ctvrktu :( takze v zaruce je ///prispevky spojene, pouzivaj tlacidlo EDIT - THeBaNDiT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 řekni že si chtěl updatovat na novější fw a vypadl ti proud,to zabírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 tohle je už 4. brick 2.71 za cca 2 tejdny - lidi co děláte? :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peta12 Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 muzete mi kdytak nekdo napsat na ICQ 330103723 kupoval jsem to v ELECTOWORLDU mate nekdo skusenosti s reklamaci v jiz zminemem ELECTOWORLDU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 tohle je už 4. brick 2.71 za cca 2 tejdny - lidi co děláte? :shock: Podle mě si stáhnul blbou verzi DG...to se stává hodně lidem s 2.71kou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 no jak to tak pozoruju ctu asi uz 2. topic o bricku a sem rad ze ja to mel jednoduse z 2.0 a jeste dotaz jaky PSPcka se prodavaj tedka jako FW..? ///prispevky spojene, pouzivaj tlacidlo EDIT - THeBaNDiT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 ty jo,co se na tom dá pos*at během downu,já budu tedka kupovat a určitě to bude 2.71 tak abych tu nebyl další jezdec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 to že použiješ dg na jinou desku :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downloader Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 ja si koupil minulej rok k vanocum 2.71 TA-082 a jezisek menem dark alex dodal opet downgrader z mojho FW cili 2.71 se shit zakladkou TA-082takze sem downgradoval na 1.5 a pak neco o 3 mesice pozdeji jak visli OE tak na 3.03 OE-C a sem spokojen asi nejvic jak to jde zadny problemy recorvery menu vsecko proste super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Já mam PSP asi měsíc, když jsem si ho koupil tak tam byla deska TA-082 s FW 2.71, tak jsem si asi 5krát přečetl návod a taky jsem si objasnil pár věcí od zkušených lidí z fora a pak jsem se do toho pustil a vše v poho proběhlo, chce to akorát velkou důkladnost... A dělat to vše uplně přesně podle návodu... Já už jsem takhle bez problémů downgradnul 2 pspčka a teď budu downgradovat nejspíš druhýmu kámošovi další psp tedy třetí pspčko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.