Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

W7 problém s ramkama

Arcane

Otázka

mám takovej problém, že windows 7 ultimate mi žerou nehorázný množství ramek. Jen zaplý w7 s operou ze který píšu, skypem, qipem, daemonem a nodem mi žerou 40% fyzický paměti. když zapnu ps11cs4 tak mi to žere až 70%. čim to je že to tak žere? v indexu hondocení jsem měl ramky až na 4,7 a ramky mám 2Gb takže nemyslim že by to mohlo bejt tim. neni na to nějakej fix nebo update? docela mě to štve. fakt výborný winy ale takhle mi žrát ramky to je hnus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jestli máš 64b verzi tak je to podle mě až moc zbytečný, ale vzhledem k tomu že máš jenhom 2GB RAMek tak si myslim že to je naprosto v pořádku a jak již bylo psáno výše, když je pottřeba tak se stáhnou:)

Odkaz ke komentáři

• 0

Zalezi také jestli máš zaplé Aero a další efekty.

Mam je na ntb s 2GB ramkami. Aktualne mam zaplej qip, vuze, winamp, opera, deamon tools a žerou mi 1,17GB ramky > 58%... (jen opera samotna žere 400MB...mam ji od včerejška pořad zaplou). Když jsem měl 1GB RAM tak žrali nějak 700MB, ale jely o hodně pomaleji než teď.

Odkaz ke komentáři

• 0

40% je v pořádku (i 90 by bylo)

pokud se ti nestává, že RAMka je plná a musí se swapovat, tak není potřeba to řešit

btw. Visty/7 si do RAMky "přednahrávají" programy, které využíváš nejčastěji (pro jejich rychlejší start), ale pokud se místa v RAMce začne nedostávat, tak se uvolní

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu