Losky Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ahoj, dlouho jsem tady nebyl a tak nějak mi uniklo už pár informací. V lednu jsem si nechal flashnout xko a teď jsem koukal, že hry už se kontrolujou přes nějaký ABGX360 a navíc jak zjistím, zda mi to xko podporuje??? MOc díky, pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ked v lednu, tak mas max.fw.1.5...hry s wave3 si musis patchovat, alebo konzolu reflashnut na 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ked v lednu, tak mas max.fw.1.5...hry s wave3 si musis patchovat, alebo konzolu reflashnut na 1.6 dělal mi to Kanalizátor, přelom leden a únor. Jak se to dá patchnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=64512&page=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Díky, snad to pochopím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Losky
Ahoj, dlouho jsem tady nebyl a tak nějak mi uniklo už pár informací. V lednu jsem si nechal flashnout xko a teď jsem koukal, že hry už se kontrolujou přes nějaký ABGX360 a navíc jak zjistím, zda mi to xko podporuje??? MOc díky, pánové
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.