hctjstbk Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Exkluzivní video, kde Timbaland zkouší novou hru pro PSP - Beaterator. Timbaland ve videu vysvětluje spolupráci s vydavatelem hry a umožní nám se podívat na některé funkce této hry. Beaterator vyjde 29. září na PSP a PS3. http://psp-flash.tym.cz/news.php?readmore=3 oficiální trailer, video s Timbalandem a screenshoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 jj vym o tom vypada to cool a tesim se zrovna v ten den vyjde taky demo unchated 2 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso_o Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 caute....tato hra je vazne pecka len mam jeden problem hned ako spustim hru a zacnem robit beaty ako v tom live co tam timbaland poskakuje atd...neviem ako ulozit beat ked dam ze recording a robim beat potom neviem ako to ulozit dam stop recording a neulozi sa to pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Increa Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Zdar, mám dotaz ohledně Beaterator, když si tam vytvořim vlastní Instrumentál tak by mě zajímalo, jesi se to pak dá nějak EXPORTOVAT do PSP, abych si to pak mohl třeba přetáhnout do PC. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Zdar, mám dotaz ohledně Beaterator, když si tam vytvořim vlastní Instrumentál tak by mě zajímalo, jesi se to pak dá nějak EXPORTOVAT do PSP, abych si to pak mohl třeba přetáhnout do PC. Dík za odpověď jj dá musis zmacknout L a potom dej EXPORT a tam si vyberes format Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Increa Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 jj dá musis zmacknout L a potom dej EXPORT a tam si vyberes format Sem asi dement ale mackam L vseude a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Když zmáčku L tak se mi zobrazí nejaké okno kde je napsané Select Loop to replace a pod tim je O,X, čtvereček a trojuhelník. A když dam R tak je tam Main Menu a pod tim je Playback, Record, Load Song Template, Load Song a Go to Studio.Fakt pls poradte abych si mohl uložit scuj instrumentál do psp a pak kdyz tak presunout do PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 ahoj uvazoval sem jestli stahnout nestahnout je to jednoduzsi nez treba traxxpad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Dá se.. R -> Song File -> Import/Export -> Vybere se formát a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.