Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomoc s Autoškolou skupina A

rybak.d

Recommended Posts

Tímto bych vás chtěl poprosit, jestli namáte někdo z vás nějaký podklady pro autoškolu skupiny A (motorka bez omezení).

Potřebuju něco, z čeho bych se mohl hlavně naučit vše potřebné např. konstrukce motorky, projíždění zatáček atd...

¨Koukal jsem do knihkupectví, ale našel jsem jen knížky Autoškoly a tam byly jen otázky na motorku, ale odpovědi ne.

Prosím o odkazy na stažení materiálů v elektronické podobě....

Každého, kdo mi sem dá opravdu pro mě užitečný odkaz odměním 5 000 points.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to se divim že ti nic nenabidly v autoškole ... ja když sem dělal papiry tak nam všechny potklady dali??? jinak jak projíždět zatačky by si měl pochit v praxi ... a techniky bych se taky neba l nebudou po tobě chtit žadné složitosti ... když sem dělal papíry na auto tak tam byly jen jednoduche otazky ... typu kolik cm by mel mit spravny vzorek pneumatiky (myslim že to bylo 1,6mm ) pak tlak v pneu, jak skontrolovat olej v motoru ... vodu v odsřikovačích ... u motorky to budeš mít jednoduší

Odkaz ke komentáři

Na auto už mám řidičák dávno....

¨Dělám právě autoškolu, ve které jezdím jen jízdy a nechodím na žádný hodiny atd....

Vše ostatní si musím sehnat a hlavně se naučit sám..... vím, že to není nijak těžký, ale motorku zatím nemám a nemůžu si zkusit např natažení řetězu apod.... vím, že bych to zvládl po nějaké době zkoušení, ale popsat bych to asi zatím nedovedl.... proto potřebuju něco, co si přečtu a budu vědět.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu