werty Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 http://screenshot.cz/I7K7/ a http://s1.imgupload.cz/img/37209/CYCYg/Bez%20n-zvu.png Ty errory, co stím? Cracknuto je, patch nejde píše to, abych nainstaloval hru z originálního CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Jo,je to rozbitý.... (kdyby jsi pořádně koukal na chatboxu,tam jsem ti radil co udělat,tak si prolistuj archiv) //jelikož nejsem svině -zkus kompatibilitu -zkus stáhnout jinou verzi -ten patch (aha,ten ti nejde) -v nastavení hry zkus nastavit všelijaké věci co jdou (od rozlišení,po barevnou hloubku a v haulinu bylo tušim i nastavení třeba - shadery ati 8500 atd.) -pokuď ti funguje aspoň tohle jestli nic nepůjde,tak máš smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Nebo to nejede na Win7 ale zkus prvně to co říká Smaky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Nebo to nejede na Win7 ale zkus prvně to co říká Smaky... Takže si asi nezahraju.. //Teď jsem zjistil, že to nebere DirectX ale jen OpenGL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 U Konfigurace píšeou tyhle OS Operační systém: Windows XP/2000/98 Na vistách mi to taky tuším nejelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 SMAZAT pls :) (omylem jsem dal 2 příspěvky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Zde jsem to zkoušel .... Haulin,stáhnuto z torrentu postup 1. instalace hry 2. patch verze 1.06 3. kompatibilita s windows XP 4. nastavení na low detaily (hlavně shadery na minimum [shader=odlesky atd.]) 5. Hraní... Nic extra... Jen se zapnutýma shaderama mi to hodilo chybu,takže budeš muset hrát asi bez odlesků na 7čkách... Screeny,aby jste mi věřily : :arrowd: Zapnutý shadery,při načítání nové hry to spadne (někde v polovině) :arrowd:low detaily (shadery na minimum,textury na low,rozlišení 800x600,vše jelo jak mělo a bez chyb) :arrowd:Založení nové hry na low detaily,vše jelo ok Doufám že jsem pomohl (tlačítko THX funguje :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Nepomohl, ale za snahu jsem ti dal to THX... stačili přeinstalovat ovladače na graf. kartu a pak jsem si dal max všechno a jde to v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Tak to máš dobrý,jestli máš ATi tak mě to nefunguje ani s jednim ovladačem na plno pod 7čkama...Ale tohle jsi mohl zkusit sám i bez rad :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.