Smaky Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Stáhnul jsem si M*A*S*H* přes Rapget.RS , dal jsem to uložit do D:/Mash a uložilo se to někam do C: (vidim to,že mám najednou málo místa) když dám v programu pravé tlačítko a otevřít složku,tak mi vyjede složka C:/Program Files/Mozilla Firefox/Rapget.RS a tam nic není a když dám otevřít downloady,tak mi vyjede D:/Mash a v ní nic taky není.... Tak už nevim :/ mám windows 7 /screen [/img] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Myslím že nemáš program spuštěnej jako správce, takže nemůžeš zapisovat do Dčka.. Takže dej pravý tlačítko na rapget a Spustit jako správce.. a mělo by se to tam uložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Tak jsem to otevřel jako správce a stažený soubory nevidim.Jak je ve screenu,to co se stáhlo jako vidim,ale nevim kde to mám rozbalit.Prostě program mi je ukáže,ale na disku je nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Mě to stahuje do složky kde je uložená aplikace RapgetRS.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Tak jsem to dal hledat podle názvu a našel...Bylo to úplně někde jinde,než mělo bejt...Úplně mi vypadlo,že ve windows je vyhledávání :D můžete lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Muzes alespon napsat, kam se to ulozilo? Pokud nekam do systemovych slozek, tak to nekdy nekomu muze v budoucnu pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.