Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RockApp zaberal ~40MB v RAM

myschoo

Recommended Posts

Toto je viacmenej varovny topic.

Neodporucam instalovat RockApp ani nic co s nim suvisi.

Prednedavnom som instaloval AnyRing ktory zaroven potreboval RockApp a RockExtensions pre spravnu funkcnost. Kedze som ho chcel skusit instaloval som vsetko.

Po case som si ale vsimol ze iPhone je neskutocne spomaleny, SBSettings ukazovalo niekedy menej ako 10MB volnej pamate.

Dnes uz som to nervovo nevydrzal, kedze iPhone bol cely spomaleny a nereagoval niekedy na dotyk. Rozhodol som sa ze odinstalujem tento "virus".

Nabehol som do Cydie, Manage, Packages. Vyberam AnyRing a davam Remove. Vsetko reaguje pomaly, niekedy som si ani nebol isty ci som sa vobec dotkol displeja. Nastal ale problem, pri odinstalovani cela Cydia padla. Po 2 neuspesnych pokusoch sa uz nedala ani spustit ! Respring moc nepomahal, vzdy mi to proste padlo. Aplikacie ako Categories atd tiez nesli spustit.

Mojou zachranou bol MobileTerminal cez ktory som napokon tuto pliagu odstranil. Stacil iba prikaz "dpkg -r <id balicka>" a uz to islo...

Po odstraneni mi SBSettings ukazovalo 40MB, odstranil som este zopar apps z Cydie, ktore by mohli vytazovat pamat.

Nakoniec som sa dostal na hodnotu 57MB a som stastny ako blcha, lebo uz to vypadalo na restore.

Tot moje skusenosti s RockApp. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste na Touchi jsem mel super programec na zjistovani spustenych aplikaci. Zobrazoval i ktera app zere kolik RAM a kolik CPU a kazda sla killnout. Bylo to samozrejme neco z Cydie nebo z Installeru.. Kazdopadne staci terminal a prikazy ps aux | more a prikaz killall nebo kill nebo top.. Takze muzes to pouzivat a jakmile to nepouzivas, tak to nemusis nechavat spustene na pozadi a muzes to killnout..

Pokud by jsi se nedostal do terminalu, tak se urcite do iP dostanes minimalne pres ssh a pres ten to muzes tez killnout.. root by mel mit defaultni heslo alpine..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu