pigi96 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 caw lidi dnes jsem hral CoD 4 online a jeden manik mi napsal ze mi zaplati 5000 microsoft points ze mu mam dat email a heslo proc by to nekdo delal? a na co by mu byl muj ucet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 doporucuji ti jen jedno nedaval bych mu to za tuhle cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 k cemu mu bude muj acc? golda mam jen na mesic..... EDIT navic on ma nejakejch 15K aichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Prodal by ho někomu jinému, když bys tam měl GOLD a nějaké body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Třeba chce mít rychle nasbírané body:), ale taky nechápu proč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 nevim k cemu mu bude.. ale na stejynm principu fungovali i ty ,,generatory ms points... ,, dal si heslo, email... odeslal a tim padem meli tvuj ucet.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 bych mu poslal svůj druhej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 jak pisu vyse ma asi 15000 tech achiviements nebo jak se to pise :D a gold mam jen na mesic.... zavorka neni blbej napad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 pak rekni jak si dopadl... je mozny ze je to hodnej amik.. ale silne pochybuju ze by ti dal 5000ms xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 dal jsem mu jinej tak jsem zvedav :D:D ted psal 10K :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Skus to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Tak jak si dopadl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 hlupak mi napsal ze to udela az zitra tudis usuzuji ze to chce 1 denni overeni :D tudis asi corka :D ale treba ne... :D se uvidi zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 čeká že budeš mít nějaký MSpoints Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ti nic neposle.. To je lehke jako facka. To je jak kdyby te nekdo na ulici oslovil, jestli si muze pujcit klicky od tveho Ferrari (kdyby jsi ho mel - ochrana proti slovickareni), ze by si rad jen vyzkousel, ze ti pak da dvojnasobek jeho ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Anonymous xD xD xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltazar1468623462 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Mozna jsou lidi, kteri ten ucetchteji proto, ze se jim nechce levelovat v COD, me to teda osobne zezacatku vubec nebavilo, kdyz me noob ktery neumel zamerovat zabil jen proto, ze ma lepsi zbran :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetXboxercz Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Podle mě aby ten amík dostal ten ůčet a měl e-mail i heslo, tak by ho musel pigi nejdřív smazat z hardisku ne (ten ůčet) ? Protože při Recover Gamertag je to nutnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Baltazar: on mel lvl 55 :lol: takze asi ne :D Jet: jsem zcedav co z toho vyleze :lol: ale po,kud bych fakt mel tech 5000MS byl bych happy :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Baltazar: on mel lvl 55 :lol: takze asi ne :DJet: jsem zcedav co z toho vyleze :lol: ale po,kud bych fakt mel tech 5000MS byl bych happy :lol: Nebudeš mít xD S tim nepočítej xD Ale s těma levlama xD Znam maníka, co nastřílel zlatej za necelý dva měsíce xD Já ho střílel 5 měsíců xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Podle mě aby ten amík dostal ten ůčet a měl e-mail i heslo, tak by ho musel pigi nejdřív smazat z hardisku ne (ten ůčet) ? Protože při Recover Gamertag je to nutnost. není to nutnost ... mám vyzkoušené osobně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 tak co jak jsi dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 tak co jak jsi dopadl zatim nijak na ucet se normal dostanu (na ten druhej) a zadny zmeny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 zjistil, že tam nic nemáš a vysral se na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 tak tak jak rika fali... obcas cekne a kdyz tam budes neco mit hup ho xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.