Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

daemon tools a imgburn problém s "SPTD"

czn

Otázka

mám daemon tools a fungují v pohodě nainstaloval jsem si imgburn a při otevření mi to píše do imgburn logu toto:!"W SPTD can have a detrimental effect on drive performance." neumím moc anglicky na netu jsem našel že to je právě problém s virtuální mechanikou všude se píše že jí mám odinstalovat a vymazat SPTD jenže já ani nevím co to je. prosím o radu jak vše vyřešit tak abych mohl používat i daemon tools i imgburn

budu moc vděčný za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

K odinstalaci SPTD, jednoduše stáhni SPTD instalační soubor "SPTDinst-v160-x86.exe" a spusť ho. V zobrazeném dialogu stiskni tlačítko "Odinstalovat" (uninstall) a pak se SPTD odstraní se od systému Windows.

Pokud bys chtěl SPTD instalovat tak spustíš ten soubor co si stáhnul ale místo odinstalovat (uninstall) zvolíš nainstalovat (install)

========================================================

To remove SPTD, simply download SPTD setup file "SPTDinst-v160-x86.exe" for Windows 2000/XP/2003/Vista (32-bit) [911,856 bytes] and execute it.

In dialog that appears press "Uninstall" button and then SPTD will remove itself from your Windows installation.

If you want to install it again then execute the same setup file and press "Install".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu