Matti.Rose Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Chtěl jsem se zeptat, když jsem si patchem upravil hru na Xbox na patch 1.4 - 1.5, jeslti je nejakej programek, kterej hru zprovozní po nějakým přepatchování na bios 1.6. (protože hry upravený pro bios 1.5 nepřehraji na 1.6) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arok Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 to by me taky zajimalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 je.. pro každou mechaniku jiný.. vypálí se iso soubor na cd spusti v xku apotom se tam hodím samostatna hra (neco jak swapmagic u ps2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 no, to by me taky zajimalo, teda spise kamose, kterej ma par her predelanych a po novym fw mu je xko nepapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capik Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 též se přimlouvám k popisu rozluštení této záhady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 ano je byl na xbox-scene... ja uz tu bylo receno stahnete a vypalite iso soubor (pro kazdou mechaniku) jinej... a pak to funguje jako swap magic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matti.Rose Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Tak potom je ale flash 1.6 peknej poděl, protože dávat před každou hrou nějaký dvd je pěkná otrava. Ještě že jsem si nechal 1.5 a ted nový hry jen patchuju a no problemo bez bootovacího dvd. Ale snad se objeví program, co to dokáže před vypalenim hry udělat tak, aby boot dvd nebyl potřeba. (pro kámoše) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 taky mam fs 1.5 ... ale premjslel sem nad tim .. a jak mile pujdu na 1.6 a vejs (jako ze nikdy budu muset) pulku her muzu vyhodit xD ... takze defakto cim driv prejdes a nebudes se srat s patchovanim tim lip ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 no jako já já jsem si udělal up ihned jak vyšel a nemusel sem řešit patchování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matti.Rose Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Pokud si paříte na XBLA tak jo, ale ja mam 1.5, každou hru si opatchuju a nemusim nic menit. Ale stejně ten programek by mohl někdo udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capik Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 prosím vás kde seženu ten iso soubor který mám vypálit? a mám to vysmažit na dvouvrstvé bo jednovrstvé? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 ten soubor by mel byt ke stazeni na xbox-scene.com v download sekci ... (ovsem neovereno :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 ten soubor by mel byt ke stazeni na xbox-scene.com v download sekci ... (ovsem neovereno :D ) stačí si stahnout firmware k mechanikam (1.6) a activate.iso je už obsaženo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 a nebo tak ;) jak rika Em3R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matti.Rose
Chtěl jsem se zeptat, když jsem si patchem upravil hru na Xbox na patch 1.4 - 1.5, jeslti je nejakej programek, kterej hru zprovozní po nějakým přepatchování na bios 1.6. (protože hry upravený pro bios 1.5 nepřehraji na 1.6)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.