Lukan Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 18.8.1952 - 14.9.2009 Americký herec Patrick Swayze v Pondělí podlehl rakovině slinivky. Hvězdě Hříšného tance bylo 57 let, s rakovinou bojoval dva roky. O jeho smrti informovala v úterý jeho mluvčí Annett Wolfová s tím, že herec zemřel doma obklopen svými blízkými. :( Tak řekl bych že pro svět je to další bolestiva ráno. Výborný herec,zpěvák :) Můj nejoblíbenější film byl Hříšný tanec :| Odpočívej v pokoji :cry: :cry: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 každej tam jednou musí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Rakovina je svinstvo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Na rakovinu slinivky mi minuly tyden umrel deda. R.I.P oboum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Jn, měl jsem ho rád, hned po Dirty Dance byl dobrej film s Patrickem ROAD HOUSE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 nevim proč (asi protože nejsem holka) mě teda nikdy nepřirostl k srdi...žádnej film s nim se mi nelíbí a nechápu tedy proč z něj všichni dělaj hvězdu....(Hřísný tanec nejhorší film jakej sem kdy viděl :dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Když už se ti nelibí tak sem ani nepis, ne????? A ani neurazej jeho filmy, hrišnej tanec byl super. Mimochodem ho dnes davají na NOVE ve 21:20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 netix: přesně tak , je to jak když umřel MJ všichni psali jaká je to škoda přitom v životě neposlouchali ani jednu písničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 netix: přesně tak , je to jak když umřel MJ všichni psali jaká je to škoda přitom v životě neposlouchali ani jednu písničku hmm, já Jacksona nikdy neposlouchal, proto jsem ani nepsal do topicu s ním, ale jelokož Patricka sem jako herce rád měl a filmy s ním se mi líbily, tak sem píšu a nechápu, proč sem píšete vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šméčko Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Jarbi: to si trefil s tim MJ nikdo o něm předtim nemluvil nikdo se k němu nehlásil a když zemřel tak ho najednou miloval celej svět, Patrickovi filmy sem viděl také jen po skromnu určitě byl dobrý herec a je ho škoda, ale jak píše bizzi každej tam jednou musí, nikdo nebude věčný.. nu že, pán bůh s Patrickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 hmm, já Jacksona nikdy neposlouchal, proto jsem ani nepsal do topicu s ním, ale jelokož Patricka sem jako herce rád měl a filmy s ním se mi líbily, tak sem píšu a nechápu, proč sem píšete vy ? Proč sem píšou ostatní? aby vyjádřili svůj názor stejně jako ty ...neznám ho a ani mě nezajímá, je to pro mě herec jako každej jinej (doufám, že mi na tohle neodpoví nějakej dement, tohle je můj názor na tohodle člověka, já za to nemůžu že ho neznám :roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 R.I.P je ho škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Jeden z jeho vybornych filmu kde hral je i Duch http://www.csfd.cz/film/10199-duch-ghost/ . Urcite vyznamna osobnost ve svete filmu , ale smrt si nevybira bohuzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Proč sem píšou ostatní? aby vyjádřili svůj názor stejně jako ty...neznám ho a ani mě nezajímá, je to pro mě herec jako každej jinej (doufám, že mi na tohle neodpoví nějakej dement, tohle je můj názor na tohodle člověka, já za to nemůžu že ho neznám :roll:) OMG, dement si asi ty. Když ho neznáš, tak proč se vyjadřuj vyjadřuješ v tomoto topicu ? Říkaš, že chceš vyjádřit názor, ale jak můžeš vyjadřovat názor k něčemu o čem víš hovn* ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 OMG, dement si asi ty. Když ho neznáš, tak proč se vyjadřuj vyjadřuješ v tomoto topicu ? Říkaš, že chceš vyjádřit názor, ale jak můžeš vyjadřovat názor k něčemu o čem víš hovn* ? můžu vyjadřovat svůj názor na cokoliv, i to co neznám, proč bych nemohl? :roll: vždyť jsem se vyjádřil dost jasně, z tohodle se nevykecáš, tohle je prostě daný, udělal jsem názor výše a ty se mě ptáš jak na to můžu mít názor :roll: můžeš si i na sobě v běžnym životě všímat toho, jak kecáš o věcech o kterejch nemáš ani páru a přijde ti to naprosto normální Need4s: další dement co? řiká ti něco názor? snažíš se aby lidi psaly samý kladný věci nebo co? :) PS: jen tak bych sem nenapsal, protože ho neznám a nezajímá mě, šlo mi jenom o to, proč sem člověk (netix) nemůže napsat svůj názor aniž by ho někdo za to neposlal do prde** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 můžu vyjadřovat svůj názor na cokoliv, i to co neznám, proč bych nemohl? :roll: vždyť jsem se vyjádřil dost jasně, z tohodle se nevykecáš, tohle je prostě daný, udělal jsem názor výše a ty se mě ptáš jak na to můžu mít názor :roll:můžeš si i na sobě v běžnym životě všímat toho, jak kecáš o věcech o kterejch nemáš ani páru a přijde ti to naprosto normální já se z ničeho nevykecávám, jen nechápu, proč vyjadřuješ svůj názor o herci, kterého, jak sám tvrdíš, jsi neznal a ani za mák tě nazajímal. Pokud to tak je, tak absolutně nechápu, jaký význam pro tebe vůbec má do této diskuze přispívat. Mě například ani za mák nezajímal Jackson, proto jsem nepsal do jeho topicu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 já se z ničeho nevykecávám, jen nechápu, proč vyjadřuješ svůj názor o herci, kterého, jak sám tvrdíš, jsi neznal a ani za mák tě nazajímal. Pokud to tak je, tak absolutně nechápu, jaký význam pro tebe vůbec má do této diskuze přispívat. Mě například ani za mák nezajímal Jackson, proto jsem nepsal do jeho topicu... přesně tak, jak jsem editoval svůj post předtím...vysvětlení PS: jen tak bych sem nenapsal, protože ho neznám a nezajímá mě, šlo mi jenom o to, proč sem člověk (netix) nemůže napsat svůj názor aniž by ho někdo za to neposlal do prde** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.