Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Patrick Swayze R.I.P

Lukan

Recommended Posts

183173-top_foto2-6cwl8.jpg

18.8.1952 - 14.9.2009

Americký herec Patrick Swayze v Pondělí podlehl rakovině slinivky. Hvězdě Hříšného tance bylo 57 let, s rakovinou bojoval dva roky. O jeho smrti informovala v úterý jeho mluvčí Annett Wolfová s tím, že herec zemřel doma obklopen svými blízkými. :(

Tak řekl bych že pro svět je to další bolestiva ráno.

Výborný herec,zpěvák :)

Můj nejoblíbenější film byl Hříšný tanec :|

Odpočívej v pokoji

:cry: :cry: :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

netix: přesně tak , je to jak když umřel MJ všichni psali jaká je to škoda přitom v životě neposlouchali ani jednu písničku

hmm, já Jacksona nikdy neposlouchal, proto jsem ani nepsal do topicu s ním, ale jelokož Patricka sem jako herce rád měl a filmy s ním se mi líbily, tak sem píšu a nechápu, proč sem píšete vy ?

Odkaz ke komentáři

Jarbi: to si trefil s tim MJ nikdo o něm předtim nemluvil nikdo se k němu nehlásil a když zemřel tak ho najednou miloval celej svět, Patrickovi filmy sem viděl také jen po skromnu určitě byl dobrý herec a je ho škoda, ale jak píše bizzi každej tam jednou musí, nikdo nebude věčný..

nu že, pán bůh s Patrickem

Odkaz ke komentáři

hmm, já Jacksona nikdy neposlouchal, proto jsem ani nepsal do topicu s ním, ale jelokož Patricka sem jako herce rád měl a filmy s ním se mi líbily, tak sem píšu a nechápu, proč sem píšete vy ?

Proč sem píšou ostatní? aby vyjádřili svůj názor stejně jako ty

...neznám ho a ani mě nezajímá, je to pro mě herec jako každej jinej (doufám, že mi na tohle neodpoví nějakej dement, tohle je můj názor na tohodle člověka, já za to nemůžu že ho neznám :roll:)

Odkaz ke komentáři

Proč sem píšou ostatní? aby vyjádřili svůj názor stejně jako ty

...neznám ho a ani mě nezajímá, je to pro mě herec jako každej jinej (doufám, že mi na tohle neodpoví nějakej dement, tohle je můj názor na tohodle člověka, já za to nemůžu že ho neznám :roll:)

OMG, dement si asi ty. Když ho neznáš, tak proč se vyjadřuj vyjadřuješ v tomoto topicu ? Říkaš, že chceš vyjádřit názor, ale jak můžeš vyjadřovat názor k něčemu o čem víš hovn* ?

Odkaz ke komentáři

OMG, dement si asi ty. Když ho neznáš, tak proč se vyjadřuj vyjadřuješ v tomoto topicu ? Říkaš, že chceš vyjádřit názor, ale jak můžeš vyjadřovat názor k něčemu o čem víš hovn* ?

můžu vyjadřovat svůj názor na cokoliv, i to co neznám, proč bych nemohl? :roll: vždyť jsem se vyjádřil dost jasně, z tohodle se nevykecáš, tohle je prostě daný, udělal jsem názor výše a ty se mě ptáš jak na to můžu mít názor :roll:

můžeš si i na sobě v běžnym životě všímat toho, jak kecáš o věcech o kterejch nemáš ani páru a přijde ti to naprosto normální

Need4s: další dement co? řiká ti něco názor? snažíš se aby lidi psaly samý kladný věci nebo co? :)

PS: jen tak bych sem nenapsal, protože ho neznám a nezajímá mě, šlo mi jenom o to, proč sem člověk (netix) nemůže napsat svůj názor aniž by ho někdo za to neposlal do prde**

Odkaz ke komentáři

můžu vyjadřovat svůj názor na cokoliv, i to co neznám, proč bych nemohl? :roll: vždyť jsem se vyjádřil dost jasně, z tohodle se nevykecáš, tohle je prostě daný, udělal jsem názor výše a ty se mě ptáš jak na to můžu mít názor :roll:

můžeš si i na sobě v běžnym životě všímat toho, jak kecáš o věcech o kterejch nemáš ani páru a přijde ti to naprosto normální

já se z ničeho nevykecávám, jen nechápu, proč vyjadřuješ svůj názor o herci, kterého, jak sám tvrdíš, jsi neznal a ani za mák tě nazajímal. Pokud to tak je, tak absolutně nechápu, jaký význam pro tebe vůbec má do této diskuze přispívat. Mě například ani za mák nezajímal Jackson, proto jsem nepsal do jeho topicu...

Odkaz ke komentáři

já se z ničeho nevykecávám, jen nechápu, proč vyjadřuješ svůj názor o herci, kterého, jak sám tvrdíš, jsi neznal a ani za mák tě nazajímal. Pokud to tak je, tak absolutně nechápu, jaký význam pro tebe vůbec má do této diskuze přispívat. Mě například ani za mák nezajímal Jackson, proto jsem nepsal do jeho topicu...

přesně tak, jak jsem editoval svůj post předtím...vysvětlení

PS: jen tak bych sem nenapsal, protože ho neznám a nezajímá mě, šlo mi jenom o to, proč sem člověk (netix) nemůže napsat svůj názor aniž by ho někdo za to neposlal do prde**

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu