Daxter Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Zdravím, zajímalo by mě, v jakém formátu a JAK dostanu text do iPodu Nano 4. Generace. Zdá se mi, že přes iTunes to asi nepůjde, takže fakt nvm, poraďte někdo pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 moznosti mas mnoho. Ja pouzivam MemoryStick, cte excel, word, pdfko.. atd atd... Soubory nahravas jednoduse prez wifi EDIT : jaaaj :D sry, jsem nejak mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 moznosti mas mnoho. Ja pouzivam MemoryStick, cte excel, word, pdfko.. atd atd... Soubory nahravas jednoduse prez wifi píšu že mám iPod nano :dozey: :lol: ale díky za pomoc :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 píšu že mám iPod nano :dozey: :lol: ale díky za pomoc :D:D aha sry :D tak prvni odkaz v googlu a : otevri ipod jako vymenitelnou jednotku prez my computer a tam najdes slozku Notes. Tam nahraj text. soubor v .txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 aha sry :Dtak prvni odkaz v googlu a : otevri ipod jako vymenitelnou jednotku prez my computer a tam najdes slozku Notes. Tam nahraj text. soubor v .txt :lol::lol: já sem lamas, už mi z té školy jebe, sry, tak to vypadá, když se někdo učí 4 hodiny v kuse :D btw. tohle nefunguje, hodí se to jen do poznámek a to navíc nejde v nich přečíst celé ale jen asi prvních pár odstavců :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxpower2 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Skusal si Stanzu? http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=69&t=12840&start=0 sry za link hadam velmi nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Skusal si Stanzu?http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=69&t=12840&start=0 sry za link hadam velmi nevadi OMG mám ipod nano chápeš ???????? :lol: :lol: :lol: jak kdyv¨bych to nenapsal v samotném názvu topicu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxpower2 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Sry pre mna je iPod ako iPod a iPhone....nedrzal som ho v ruke a neviem ci funguje podobne ako iPhone alebo ako...takze prepac.Chcel som iba pomoct....viac sa nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Sry pre mna je iPod ako iPod a iPhone....nedrzal som ho v ruke a neviem ci funguje podobne ako iPhone alebo ako...takze prepac.Chcel som iba pomoct....viac sa nestane jj, v poho, díky, no, kdyby někdo zjistil, jak číst ebooky na iNano, tak mi pls napište :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.