Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Filmy HDD

Woozzi

Otázka

mám ps3 a slyšel jsem že na ps3 soubory mkw (nebo jak to je..proste filmy v BD kvalitě) nejdou spustit....ale slyšel jsem, že když stáhnu film v tom formátu, přehodim ho do jinýho formátu, tak to potom jde skopírovat do ps3 a pouštět normálně filmy v BD kvalitě...že jsou na HDD....je to pravda? potřebuju poradit :( chci koukat na filmy v BD kvalitě, ale nemám moc financí na BD filmy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

A jaký formáty dokáže PS3 teda všechny přehrát? Avi dokáže? Matrosku teda nepřehraje řikáte ale mp4 jo? Jaký formáty to teda přehrává? Já se díval po netu a našel jsem že jenom mp4 ale to se mi zdá jako blbost, popřípadě existuje na to nějaká aplikace se kterou přehraju i jiný formáty?

Odkaz ke komentáři

• 0

Skvěle díky a v čem se dají převést stažené Blu-ray disky ve formátu mkv do formátu který mi přehraje PS3? To je pro mě důležitá věc, ptž uvažuji o koupi PS3, ale jen pod tou podmínkou že na něm rozchodím stažené Blu-Ray filmy...

Odkaz ke komentáři

• 0
Skvěle díky a v čem se dají převést stažené Blu-ray disky ve formátu mkv do formátu který mi přehraje PS3? To je pro mě důležitá věc, ptž uvažuji o koupi PS3, ale jen pod tou podmínkou že na něm rozchodím stažené Blu-Ray filmy...

Jestli to chceš převést, tak použij XVID4PSP, je tam i možnost převádět do požadovaného formátu pro PS3;).

Pokud se ti nechce převádět a měl bys ps3 propojenou routerem s pc, tak použij ten mediaserver, jak říká huhla, bude se ti to streamovat z pc, takže nemusíš skoro nic řešit.

Jo a jestli jsme ti pomohli, tak použij THX:)

Odkaz ke komentáři

• 0
Jestli to chceš převést, tak použij XVID4PSP, je tam i možnost převádět do požadovaného formátu pro PS3;).

Pokud se ti nechce převádět a měl bys ps3 propojenou routerem s pc, tak použij ten mediaserver, jak říká huhla, bude se ti to streamovat z pc, takže nemusíš skoro nic řešit.

Jo a jestli jsme ti pomohli, tak použij THX:)

Když mi sem napíšeš přesnej návod jak v tom programu převýst mkv do formátu PS3 tak ti dám thx a pošlu ti ještě 200 kreditů... ale chtěl bych abys mi přesně napsal co mám v tom programu nastavit aby mi ty videa potom na ps3 fungovali, ptž tomu vůbec nerozumim...

Pak mám ještě jeden dotaz a sice jestli si překonvertovaný filmy můžu vypálit na bluray disk a potom v PS3 z něho rovnou filmy přehrát, nebo jestli musim nějakym způsobem filmy dostat na harddisk PS3...? Díky za všechny rady :)

Odkaz ke komentáři

• 0

á jen zopakuji, všechno výše popsané. Pevný disk v ps3 je naformátován se souborovým systémem FAT 32, který podporuje soubory o maximální velikosti 4 GB, z cehoz jednoduse vyplyva, ze soubor o vetsi velikosti, jako je napriklad film v BD kvalite, nelze zapsat na pevný disk ps3. Jednou z moznosti je streamovat film pres vyse zmineny media server a nebo ho zapsat na velkokapacitni medium, jako je Blueray disk. Jeste by slo pouzit externi usb disk naformatovany se systemem souboru NTSF, jenze v tomto pripade nevim, jestli jej ps3 precte.

Odkaz ke komentáři

• 0

já teda nvm jak to funguje, ale nejde v nějakym softu vy=álit na bluray ten film ve formátu mkv, aby na tom disku to vypadalo jako když si ten film normálně koupim a otevřu v pc? Nvm jestli mi rozumíte. Dám příklad... stáhnu si film ve formátu avi a potom ho pomocí programu convert x to dvd převedu do formátu DVD to znamená že mi na disku vzniknou normálně složky AUDIO_TS a VIDEO_TS... jestli to teda nejde udělat stejně i s filmem ve formátu mkv akorát že se to převede do souborový struktury bluray... bohužel nvm jak to na originálnim bluray disku s filmem vypadá...

když ale na hdd nemůžu mít soubory větší než 4 gb tak jak na něm potom rozjedu stahovaný hry??? Sry PS3 ještě nemám ale uvažuju o tom a samozřejmě nechci za každou věc do toho vyhodit 1500,- když to můžu mít zadarmo :D

Odkaz ke komentáři

• 0
já teda nvm jak to funguje, ale nejde v nějakym softu vy=álit na bluray ten film ve formátu mkv, aby na tom disku to vypadalo jako když si ten film normálně koupim a otevřu v pc? Nvm jestli mi rozumíte. Dám příklad... stáhnu si film ve formátu avi a potom ho pomocí programu convert x to dvd převedu do formátu DVD to znamená že mi na disku vzniknou normálně složky AUDIO_TS a VIDEO_TS... jestli to teda nejde udělat stejně i s filmem ve formátu mkv akorát že se to převede do souborový struktury bluray... bohužel nvm jak to na originálnim bluray disku s filmem vypadá...

když ale na hdd nemůžu mít soubory větší než 4 gb tak jak na něm potom rozjedu stahovaný hry??? Sry PS3 ještě nemám ale uvažuju o tom a samozřejmě nechci za každou věc do toho vyhodit 1500,- když to můžu mít zadarmo :D

PS3 nemá HDD na FAT32, ale má svůj vlastní formát a na něm jdou soubory jakkoliv velké, jenomže PS3 vezme pouze FAT32 flashdisk... nikoliv však NTFS od Ms a v tom je ten problém(soubory vetší jak 4GB nejdou překopírovat). Proto kopíru filmy (kolem 10GB) pomocí mediaserveru. Je to pomalejší, ale zase to nemusíš mít na blbý party. Takže není potřeba vypalovat na drahý BD disky...

Odkaz ke komentáři

• 0
.

Každopádně na stahovaný hry zapomeň, před koupí si ještě jednou pořádně přečti jak je to s hacknutím PS3. V současné době neseženeš mašinu s hacknutým FW.

Odkaz ke komentáři

• 0

A ten media server ty filmy kopčí do PS3 přes wifi jestli tomj správně rozumim? Když připojim PS3 k PC tak tam nejdou filmy natahat jo? A když se mi pak podaří mkv do PS3 narvat tak půjde v něm přehrát nebo musí mít teda formát mp4 nebo jakej?

Prostě mi řekněte postup jak filmy na PS3 přehráváte vy... od stažení až k přehrátí na PS3, chci si ho koupit místo Bluray přehrávače protože to vyjde výhodnějc... díky za všechny rady

Odkaz ke komentáři

• 0

Dovolte mi take se podelit o me zkusenosti s prevodem filmu. Osobne filmy neprevadim do MP4 ale do AVCHD formatu. Po vlozeni DVD se pak film tvari jako BD. Prvni co delam je ze film musim prekodovat - problem je ze mkv filmy maji oriznute okraje a to nemuze byt - napriklad 1920* 800 musim prevezt do 1920*1080. K tomu pouzivam SW Imtoo Mpeg - vyuziva obe jadra a prevod trva u 1080p zhruba 4-5 hodin. Pote pouziji program MKVmerge ponevadz prekodovany film je v MP4 a ja tam vetsinou nechci mit titulky vypalene primo v obrazu. Proces prevodu do MKV trva ca 5 minut. Pote pouziji TSMuxer - program, ktery udela z mkv AVCHD - je tam mozne nastavit split na 4,7 GB a muzete pak film vypalit na vice DVD. Vysledkem je medium kde si muzete prepinat mezi jazyky, muzete mit i vice zvukovych stop.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jen bych poopravil ze to neni primo FAT32 ale jiny typ souboroveho systemu, ted nevim presne z hlavy (EXT tusim).

á jen zopakuji, všechno výše popsané. Pevný disk v ps3 je naformátován se souborovým systémem FAT 32, který podporuje soubory o maximální velikosti 4 GB, z cehoz jednoduse vyplyva, ze soubor o vetsi velikosti, jako je napriklad film v BD kvalite, nelze zapsat na pevný disk ps3. Jednou z moznosti je streamovat film pres vyse zmineny media server a nebo ho zapsat na velkokapacitni medium, jako je Blueray disk. Jeste by slo pouzit externi usb disk naformatovany se systemem souboru NTSF, jenze v tomto pripade nevim, jestli jej ps3 precte.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu