Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

při výměmě displaye nefunguje podsvícení ...

Fenix1468622475

Recommended Posts

mel sem samej problem,roztriskal se mi tam ten konektor,tusim ze ted uz lze dokoupit samostatne ale nevim presne,ja musel vymenit i zakladku

konektor vypada ze je ok ale nevim jestli sem to spatne nezapojil ...ten konekor na podsvícení lze nějak otevřít ... ja sem to jenom vysunul a opet zasunul nový 4pin vodič z noveho displaye ale nevim jak moc se to tam ma strcit ... zdali lze otevrit aby to slo lepe jinak sem se domlvil s ice22222 že se mi na to za 14dni možná mrkne ... takže diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pojstka tam nebude urcite za 1 jeto selv tudiz do 24V a ty vetšinou chranený pojstkou nejsou , ma to tzv dvojitou izolaci ktera se u selv napetí používa ... a u psp je baterka 5V takže tam 100 neni ... ale zaujimalo by mě zda li ten konektor pro podsvíceni jde zastrčit až na doraz me tam 0,2 az 0,3 mm zbýva (Možná špatný dotek , nevím ) a čím by ste mě doporučily vodič do konektoru zasunout abych ho neporušil někde diky za rady

Odkaz ke komentáři

Zagoogli a pojistku najdeš. (hledej anglicky) Tuhle opravu už mám odzkoušenou.

tak hod odkaz kde by se mela nachazet a jak vypada

fakt ty jo ona tam je pojstka tohle video to dokalada ale nevim jestli mam dost odvahy se poustet do prepajení kurna

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
hele mam dotaz jak se tohle stane??... protoze sem si oztriskal display... na aukru sem si koupil naky poskozeny psp a vzal sem z nej display..facha akorat bez podsviceni.. muze to bejt stejnej problem???

nemas jeste to poskozene psp koupim

hele tohle je tou tady už jmenovanou pojistkou pro podsvícení displeje , jestli to chceš otestova vem si třeba pinzetu a sevři ty konče pojistky aby to jakoby vodilo a mělo by to fachat :idea:

Odkaz ke komentáři

hele mam dotaz jak se tohle stane??... protoze sem si oztriskal display... na aukru sem si koupil naky poskozeny psp a vzal sem z nej display..facha akorat bez podsviceni.. muze to bejt stejnej problem???

nemas jeste to poskozene psp koupim

hele tohle je tou tady už jmenovanou pojistkou pro podsvícení displeje , jestli to chceš otestova vem si třeba pinzetu a sevři ty konče pojistky aby to jakoby vodilo a mělo by to fachat :idea:

Já měl to samí zaletoval sem tu pojistku a jede to

//Srry z aspam mi padá net tak se to semka hodilo 2x

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Sorry že otvíram sví starý tema ale přišel mi elektrovodiví lak a ja bych potřeboval vědět jakou vrstvu na tu pojstku mam dát aby vodila ,,, myslíte že pak pude vyzkoušet měřákem vodivost pojstky ... nemam pípak ale jen Ohm metr ... abych pak nezměřil elej okruh ale potřebuju jen tu pojstlu THKS edit : jednou se mi povedlo že se display rozsvítil asi na 3minuty ale pak zas podsvícení zdechlo :)

Odkaz ke komentáři

Tak zatím nikdo , žadnej odborník , mam tam Zakladní desku TA 088 neví někdo kde se pojstka pro podsvícení nachází u ni , jestli meřím spravně ... měřil sem to ohm metrem a ten mi ukazuje okruh i pře pojstku ... nabízím 1500 crd za nalezení a nebo dobré rady co s tím dál když je pojstka evidentně dobrá

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu