Fenix1468622475 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 sháním nějaké rady či tipy co by to mohlo dělat díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 mel sem samej problem,roztriskal se mi tam ten konektor,tusim ze ted uz lze dokoupit samostatne ale nevim presne,ja musel vymenit i zakladku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 mel sem samej problem,roztriskal se mi tam ten konektor,tusim ze ted uz lze dokoupit samostatne ale nevim presne,ja musel vymenit i zakladku konektor vypada ze je ok ale nevim jestli sem to spatne nezapojil ...ten konekor na podsvícení lze nějak otevřít ... ja sem to jenom vysunul a opet zasunul nový 4pin vodič z noveho displaye ale nevim jak moc se to tam ma strcit ... zdali lze otevrit aby to slo lepe jinak sem se domlvil s ice22222 že se mi na to za 14dni možná mrkne ... takže diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Jestli to není konektorem, je spálená pojistka na desce.. tzn. novou pojistku, nebo na ostro přemostit. :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Jestli to není konektorem, je spálená pojistka na desce.. tzn. novou pojistku, nebo na ostro přemostit. :twisted:pojistka ze by byla nejaká na desce? no tak to mi teda dej foto kdeby jako mela bejt:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 pojstka tam nebude urcite za 1 jeto selv tudiz do 24V a ty vetšinou chranený pojstkou nejsou , ma to tzv dvojitou izolaci ktera se u selv napetí používa ... a u psp je baterka 5V takže tam 100 neni ... ale zaujimalo by mě zda li ten konektor pro podsvíceni jde zastrčit až na doraz me tam 0,2 az 0,3 mm zbýva (Možná špatný dotek , nevím ) a čím by ste mě doporučily vodič do konektoru zasunout abych ho neporušil někde diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 bude to podle mě něco s fází (nejde do podsvícení napětí) skus se podívat na YT: a mnohé další.. doufám že pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Zagoogli a pojistku najdeš. (hledej anglicky) Tuhle opravu už mám odzkoušenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Zagoogli a pojistku najdeš. (hledej anglicky) Tuhle opravu už mám odzkoušenou. tak hod odkaz kde by se mela nachazet a jak vypada fakt ty jo ona tam je pojstka tohle video to dokalada ale nevim jestli mam dost odvahy se poustet do prepajení kurna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 bude to podle mě něco s fází (nejde do podsvícení napětí) skus se podívat na YT: a mnohé další.. doufám že pomůže video je pekny ale vic by me poradil foto tutorial :D jinak diky vsem za dobry rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Tak tohle je ta pojistka na mojí ta-085. :idea: (teda už zaletovaná) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skimer Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 zdravím, tady je ten foto návod...od začátku do konce... http://www.llamma.com/PSP/repair/PSP_fuse_repair.htm měl jsem na psp fat stejný problém...nešlo podsvícení...stačilo najít tu pojistku s nápisem "FD" zaletovat a zase jede v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyrwich Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 hele mam dotaz jak se tohle stane??... protoze sem si oztriskal display... na aukru sem si koupil naky poskozeny psp a vzal sem z nej display..facha akorat bez podsviceni.. muze to bejt stejnej problem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eritreas Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hele mam dotaz jak se tohle stane??... protoze sem si oztriskal display... na aukru sem si koupil naky poskozeny psp a vzal sem z nej display..facha akorat bez podsviceni.. muze to bejt stejnej problem??? nemas jeste to poskozene psp koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 hele mam dotaz jak se tohle stane??... protoze sem si oztriskal display... na aukru sem si koupil naky poskozeny psp a vzal sem z nej display..facha akorat bez podsviceni.. muze to bejt stejnej problem???nemas jeste to poskozene psp koupim hele tohle je tou tady už jmenovanou pojistkou pro podsvícení displeje , jestli to chceš otestova vem si třeba pinzetu a sevři ty konče pojistky aby to jakoby vodilo a mělo by to fachat :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 hele mam dotaz jak se tohle stane??... protoze sem si oztriskal display... na aukru sem si koupil naky poskozeny psp a vzal sem z nej display..facha akorat bez podsviceni.. muze to bejt stejnej problem???nemas jeste to poskozene psp koupim hele tohle je tou tady už jmenovanou pojistkou pro podsvícení displeje , jestli to chceš otestova vem si třeba pinzetu a sevři ty konče pojistky aby to jakoby vodilo a mělo by to fachat :idea: Já měl to samí zaletoval sem tu pojistku a jede to //Srry z aspam mi padá net tak se to semka hodilo 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Sorry že otvíram sví starý tema ale přišel mi elektrovodiví lak a ja bych potřeboval vědět jakou vrstvu na tu pojstku mam dát aby vodila ,,, myslíte že pak pude vyzkoušet měřákem vodivost pojstky ... nemam pípak ale jen Ohm metr ... abych pak nezměřil elej okruh ale potřebuju jen tu pojstlu THKS edit : jednou se mi povedlo že se display rozsvítil asi na 3minuty ale pak zas podsvícení zdechlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Tak zatím nikdo , žadnej odborník , mam tam Zakladní desku TA 088 neví někdo kde se pojstka pro podsvícení nachází u ni , jestli meřím spravně ... měřil sem to ohm metrem a ten mi ukazuje okruh i pře pojstku ... nabízím 1500 crd za nalezení a nebo dobré rady co s tím dál když je pojstka evidentně dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 http://img252.imageshack.us/img252/7892/lbsoual1xv9.jpg je ta dole (backlight fuse) přemosti a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 http://www.psp-hacks.com/forums/f127/psp-hardware-repairs-help-thread-t229941/post1225106.html nejak sem mi nepodařilo zjicit co s jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 to je když máš urvany ty packy co držej flexgábl, to uřizneš, pinzetou potom naladis a primacknes, pak to pojede ale esi tu packu mas v poho tak ju normal odklop, zastrc flexgábl a zase zaklop, pokud nepude skus premostit tu pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.