Guest Anonymous Odesláno Listopad 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2005 Potřeboval bych popis jak tadle parba vypada a jak je rozlehlá a hlavne jak dlouho vydrzi. Dik za info. Ma cenu si ji koupit original? :wink: :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2005 original určo - kopie nejde rozlehla jako gta3+něco navíc ale bez letadel a helikoptér (vynahradí motorky) vdrží asi na týden hraní :) pak je to už jenom o tom jestli tě fakt gta baví a budeš pořád hrát nebo ne ;) (moje skromné odhady, nikdy sem to nehrál :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Prosinec 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2005 cooo?bez letadel? a do konce i helikopter???? to neeeeeeeee?reknete ze to neni pravda!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Prosinec 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2005 tak doufám, že jsem během 5min, alespoň částečně uspokojil očekáváni---- našel jsem minimálně helikoptéru a lodě... http://www.gtapsp.com/?page=vehicles :) :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2005 Jede originálka GTA:LCS na fw1,5? Asi ne co? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2005 nein Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Prosinec 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2005 mam psp chvilicku a vlastnim GTA:LCS+fw 2.0-to je logicke, ze?Ale jde o to, ze krom toho take vlastnim memory stick Duo 2GB-coz znamena spousta jinych her, jenze ja chci hrat gta a a a a a nevim jak se tedy rozmyslim:) tesim se ale na prince(oba díly me uchvtil)-ale bojim se ovladani-ne zrovna pohodlne umim pouzivat L a R.... hmmm WRC:) taky se tesim... tak zatim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2005 mam psp chvilicku a vlastnim GTA:LCS+fw 2.0-to je logicke, ze?Ale jde o to, ze krom toho take vlastnim memory stick Duo 2GB-coz znamena spousta jinych her, jenze ja chci hrat gta a a a a a nevim jak se tedy rozmyslim:)tesim se ale na prince(oba díly me uchvtil)-ale bojim se ovladani-ne zrovna pohodlne umim pouzivat L a R.... hmmm WRC:) taky se tesim... tak zatim... Kde si kupil tu 2gb kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 da se sehnat na http://www.fischer-bernard.com/ za 4299 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 Da sa ale neni tam urcena dodacia lehota a som im pisal za kolko mi dojde a on povedal ze nevie a ze si mam kupit radsej 1gb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 já mám dostat gta na vánoce tak si budu muset upgradedovat fw,ael gta miluju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 mam psp chvilicku a vlastnim GTA:LCS+fw 2.0-to je logicke, ze?Ale jde o to, ze krom toho take vlastnim memory stick Duo 2GB-coz znamena spousta jinych her, jenze ja chci hrat gta a a a a a nevim jak se tedy rozmyslim:)tesim se ale na prince(oba díly me uchvtil)-ale bojim se ovladani-ne zrovna pohodlne umim pouzivat L a R.... hmmm WRC:) taky se tesim... tak zatim... já bych nejdřív dohrál gta a pak se s dvougigovkou v pohodě vrhnul na isa jo a taky doporucuju ještě potom skusit star wars a pak na isa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 stra wars ti dou i na 1.5 teď je pařim přes fl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 Mám GTA LCS a fakt hustý mám to 17dní a ještě nedohrál fakt dobrý doporočuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 stra wars ti dou i na 1.5 teď je pařim přes fl jj stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Prosinec 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2005 mam to z Thajska-origoš SONY:) GTA je pecka-stare dobre GTA s novou příchutí! neměl jsem zatím moc času, ale mám asi 14% a mise rázně přituhly! Tak jak je to tedy s těmi dopravními prostředky?krom aut a motorek? četl jsem, že je tam helikoptera a lodě a nějake to Do-Do letadýlko by se nenašlo? jsem v 1.městě tak musím ještě počkat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Odesláno Prosinec 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2005 Už jsem dohrál hlavní mise je to fakt hustý ale jsou tam i vedlejší mise takže to vydrží na dost dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2005 jj gta je dobrý, ale ještě lepší je X-men legends ll : Riso of Apocylypse !!! :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 co ty letadla??jsou?Nebo alespon ty helikoptery?? mise jsou vcelku dobry, ale takový to nekonečné střílení je fakt tak dobré na mashli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 za kolik se necha sehnat u nas nejlevneji v obchodech? V Deutch je už za 40eu a stala50eu na obchodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 co ty letadla??jsou?Nebo alespon ty helikoptery??mise jsou vcelku dobry, ale takový to nekonečné střílení je fakt tak dobré na mashli! helikoptery tam sou....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 mam to z Thajska-origoš SONY:)GTA je pecka-stare dobre GTA s novou příchutí! neměl jsem zatím moc času, ale mám asi 14% a mise rázně přituhly! Tak jak je to tedy s těmi dopravními prostředky?krom aut a motorek? četl jsem, že je tam helikoptera a lodě a nějake to Do-Do letadýlko by se nenašlo? jsem v 1.městě tak musím ještě počkat:) HElikoptéry tam sou už sem to tady jednou psal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 dikess.Ještě letadlo a je to good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 MYslím že je tam Dodo a je tam Hunter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Daji se nejak do gta dostat auta stazena z ineternetu jako do gta na pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.